Športni copati iz 80-tih...??

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.315
2.950
113
Lublana
Obišči stran

Jaz pa mislim, da je prav to to!

images.jpg

Sem imel prav take copate nekje med leti 81-84. Modre z zvezdicami na podplatu, ki se je spredaj in zadaj vihal navzgor.

22. jul 2007
1.401
58
48
Citat:
Uporabnik mercedes pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Zelo podobne so tem, tudi po barvi;

Ni ,Ni, že model je drugačen ,tisti ki sem ga jaz prilepil je zelo blizu... Pa bistvo je razlika v podplatu.... Zvezdice...

En gospod iz Planike mi je odgovoril : To je bil Rusher low od *Adidas ??

Ampak nekako se ne strinjam da je bil adidas ,pa tudi slike za konkreten model ne najdem ...

lp
si ziher?

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.456
160
63
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:

images.jpg

Sem imel prav take copate nekje med leti 81-84. Modre z zvezdicami na podplatu, ki se je spredaj in zadaj vihal navzgor.

Saj nekaj takega je bilo....zdaj že sam nisem čisto siguren...a nekako se mi zdi da so bili malce drugačni..ko bi videl pldplat t3h copat bi bil bolj odločen.Tiste izbočene zvezdice imam najbolj v spominu. Ko bi se vsaj točno proizvajalca spomnil bi bilo vse lažje.Tile tvoji so mislim da od conversa.? Imaš še kaj več slik ? Ime modela ?

Hvala.lp

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.456
160
63
Citat:
Uporabnik kontrakarambolmatica pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Zelo podobne so tem, tudi po barvi;

Ni ,Ni, že model je drugačen ,tisti ki sem ga jaz prilepil je zelo blizu... Pa bistvo je razlika v podplatu.... Zvezdice...

En gospod iz Planike mi je odgovoril : To je bil Rusher low od *Adidas ??

Ampak nekako se ne strinjam da je bil adidas ,pa tudi slike za konkreten model ne najdem ...

lp
si ziher?

Ziher v kaj ?

Ta na tvojem linku 100% ni pravi...

Hvala.lp

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.315
2.950
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Citat:

images.jpg

Saj nekaj takega je bilo....zdaj že sam nisem čisto siguren...a nekako se mi zdi da so bili malce drugačni..ko bi videl pldplat t3h copat bi bil bolj odločen.Tiste izbočene zvezdice imam najbolj v spominu. Ko bi se vsaj točno proizvajalca spomnil bi bilo vse lažje.Tile tvoji so mislim da od conversa.? Imaš še kaj več slik ? Ime modela ?

Hvala.lp

Jaz sem 100%, da imaš v mislih copate na sliki. Že po tvojem prvem postu sem se jih takoj spomnil in popolnoma ustrezajo tvojemu opisu. Bile so Converse s polno malimi zvezdicami na črnih podplatih, zvezdice so bile tudi zadaj na robu kjer se je rob podplata zavihal navzgor, prav tako spredaj, na sliki se dobro vidi obliko podplata. Mislim, da je v Jugi Converske izdeloval Borovo.

Slik nimam, še to je našel uporabnik napaka. Ampak jaz imam v spominu natanko takšne, kot so na sliki.

Nazadnje urejeno:

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.456
160
63
Citat:
Citat:
Citat:

images.jpg

Hvala.lp

Jaz sem 100%, da imaš v mislih copate na sliki. Že po tvojem prvem postu sem se jih takoj spomnil in popolnoma ustrezajo tvojemu opisu. Bile so Converse s polno malimi zvezdicami na črnih podplatih, zvezdice so bile tudi zadaj na robu kjer se je rob podplata zavihal navzgor, prav tako spredaj, na sliki se dobro vidi obliko podplata. Mislim, da je v Jugi Converske izdeloval Borovo.

Slik nimam, še to je našel uporabnik napaka. Ampak jaz imam v spominu natanko takšne, kot so na sliki.

Kot kaže imaš prav...

Glede na to ,da vidim da so možna manjša odstopanja pri razporeditvi barv na samem copatu , je možno da imam jaz zato malce drugače v spominu.

Podplat vidim na drugih slikah in tisti iz ebaya je pa absolutno pravi. Črn z zvezdicami.

Cena tam na ebayu pa brezvezna.Ni ta copat bil nobena takšna posebnost ,da bi lahko dosegal takšno ceno.

Vsem hvala ki ste se trudili razvozlati to skoraj malo uganko...

lp

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Že.
Samo ti jih ne prodajaš.
To jih pač nek bz tip
evil.gif

@ Žalčan, kaj te je zdaj ta nostalgija na vseh področjih vsekala?

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.456
160
63
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Že.
Samo ti jih ne prodajaš.
To jih pač nek bz tip
evil.gif

To je verjetno namenjeno meni..
Haha... pa še bi se našlo stvari ki me zanimajo... samo nekako nimam prave sreče..

lp

13. jul 2011
2.677
626
113
Ti na ebayu so z original škatlo in celo etiketo - torej ne nošeni, zbirateljski primerek. Temu primerna je tudi cena. Očitno so tudi ljudje, ki zbirajo superge.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Že.
Samo ti jih ne prodajaš.
To jih pač nek bz tip
evil.gif

Haha... pa še bi se našlo stvari ki me zanimajo... samo nekako nimam prave sreče..

lp

Tebi je bil namenjen le del od @ Žalčan ....dalje
grin1.gif

Kaj pa še iščeš, poleg kolesa?

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.456
160
63
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Že.
Samo ti jih ne prodajaš.
To jih pač nek bz tip
evil.gif

lp

Tebi je bil namenjen le del od @ Žalčan ....dalje
grin1.gif

Kaj pa še iščeš, poleg kolesa?

Vem od kje je bilo namenjeno meni...haha

Tole še sicer nisem tako iskal pa naj bo sedaj.

Mašino za tomos automatic,mora biti v nulo ,črne barve ,letnik cca 1978, na kurbl , A3MS...ali pa če mi kdo obnovi mojo.
Ali eno ali drugo za nek pameten denar po dogovoru ,da ne bo ceneje če kar celega drugega automatika kupim.

Kupim tudi cca 30m2 OSB plošč na utor/zob ,če je komu slučajno ostalo ali kaj podobnega, tako da lahko ponudi ugodno ceno...

In pa sicer ni pod nujno a iščem tudi NOV samostoječi štedilnik 4 plin 2 elektrika , z električno pečico in obvezno ventilatorsko..
Ker teh štedilnikov je kar nekaj vendar z navadno pečico.

Na spletu sem zasledil da je takšne pred časom prodajal Jager neke znamke Ideal ?? pa še poceni je bilo ,mislim da cca 480 evrov.Zdaj pa jih pri nas z ventilatorsko pečico ne zasledim.

Je pa kar nekaj teh štedilnikov v Italiji ,tudi barvna izbira je malo večja ,cene tudi okoli 500 evrov ,samo se sedaj spravit nekam daleč po en štedilnik je tudi bolj tako...Italijansko ne znam da bi videl ,če nudi mogoče kakšen trgovec dostavo...

Pa še bi se našlo...

Ima kdo kakšno idejo za katero stvar ?

Lp