Športne rokavice

pinKING

Pripravnik
1. sep 2007
522
8
18
ORANGEland
www.trenutkiveselja.si
Mechanix... preko army shopa... klik
cheer.gif

Ali pa ktm

Selesa ne morem....

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
zakaj pa jih rabiš da drsijo? oz. na kakšni podlagi morajo drset? Ker za nobene od teh rokavic ne reklamirajo da drsijo
grin1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Takih kot si zelim oz. so od UA nimajo nikjer. Vse imajo tako mal kosmato usnje. Zlo velik jih ima pa se nekaj gume/silikona. Logicno, ker so kros rokavice. Samo take ima seles.
TC shop pri vojasnici ima ene, ki so recimo pogojno.
Zlo podobne sem potem nasel se v NM v hervisu, samo so 40€ in za tak dnar zgledajo dost bogo narejene. Zraven hervisa je se velo sport, ki ima podobne kot seles.
Iz army shopa ne upam narocit, ker ne vem kaj je spodaj.

Poklicat morem se unga, k se je z baseballom ukvarjal. Ce se ta nima, pol pa vrjetno narocim UA.
Sem pa ugotovil, da morem vzet stevilko manjse kot mi je kazala tabelca.

pinKING

Pripravnik
1. sep 2007
522
8
18
ORANGEland
www.trenutkiveselja.si
Evo na sliki imas dlan od Mechanix...

Sicer pa ce te prav razumem zelis, da drsi? Smem vprasat zakaj?

Namrec jaz jih uporabljam na lesenem rocaju in drsijo glihe prav
cool-1.gif

1693447-IMAG0121-1.jpg

Priponke

• 1693447-IMAG0121-1.jpg
    1693447-IMAG0121-1.jpg
    25 KB · Ogledi: 213

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
te so videt vredu.
če boš lahko še kako sliko naredil celih rokavic od spodaj bom tudi zelo hvaležen! a to imajo še luknjice spodaj, da tolk ne švicaš?
Drset morjo po železnem "ročaju", zaradi določenih gibov, ne sme bit fiksnega oprijema.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Sem nabavil rokavice in jih sedaj že cca 3tedna uporabljal.

Nabavil sem kar tiste iz prvega linka. Sva s kolegom še neki vzel, tko da je bla gratis poštnina. Pridejo pa v parih dneh.
Glede na tabelco sem vzel "premajhne". Vbistvu pa so glih prov. So malo ožje po prtish, tko da tudi po prstih ne opleajo.
Usnje spodaj pa ni gladko, kot sem pričakoval, mogoče bi ga mogu znucat:) ampak se je izkazalo, da je vseeno vredu. Tko, da mi ni žal.

slike:
http://naredisam.blogspot.com/2013/03/under-armour-clean-up-iv-batting-gloves.html

RoMeX

Guru
20. feb 2008
2.279
764
113
imam rokavice fox in mechanix. oboje original. mechanix so rokavice za zlorabljat (v njih streljam, delam, skratka so multifunkcijske in neuničljive), fox si lastim pa šele kak mesec ali dva, tako da nekega mnenja še nemorem podat.. imel sem jih 10x na kolesu, in so še kot nove, skratka vse hudo jih še čaka.