Športne rokavice

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Kje to pri nas nabavit?
Sem pa kr zahteven:)
Zgoraj tanke, spodaj gladko usnje brez kakih gel vložkov in 16x prešite, ježek na zapestu, xxl...!
Sem že pregledal nekaj motorističnih in športnih trgovin.

Najrajš bi te klik pa jih nikjer v EU ne najdem. Kdo je uvoznik pri nas za UA? Če naročim z une strani pa je poštnina 40€
shocked-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Rokavice za motocross poglej, jaz sem uporabljal najtanjše, da imaš čim boljši občutek, se pravi brez kakšnih podlog... res pa so take tudi najmanj zdržale...

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Najrajš bi te klik pa jih nikjer v EU ne najdem. Kdo je uvoznik pri nas za UA? Če naročim z une strani pa je poštnina 40€
shocked-1.gif

Vita Trebnje: http://www.vita.si/

Sicer pa sem bil kakšen mesec nazaj tam, ampak kakšnih UA rokavic nisem opazil. Najbolje, da prej pokličeš, če nisi ravno iz tistih koncev.
smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
sem jim zjutri poslau mail, pa nimajo rokavic. na vprašanje, če lahko naročijo pa niso odogovoril :/

@XXXL
hvala, bom še tja skočil pogledat.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
sej tiste od UA so za baseball, zato jih pa nikjer v eu ni za dobit.
Te najkove so spodaj "čudne". Se bojim, da imajo "gumo za grip" da kij ne zdrsi? Jst rabim gladko usnej, da drsi:)

Tele so videt vredu, samo ne pošiljajo v slo?? Kje ste vi nabavljal robo, ker v slo itak ni nič izbire.
http://www.baseballexp.com/Adi...SSFUL/index.pro

pinKING

Pripravnik
1. sep 2007
522
8
18
ORANGEland
www.trenutkiveselja.si
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Kje to pri nas nabavit?
Sem pa kr zahteven:)
Zgoraj tanke, spodaj gladko usnje brez kakih gel vložkov in 16x prešite, ježek na zapestu, xxl...!
Sem že pregledal nekaj motorističnih in športnih trgovin.

shocked-1.gif

Jaz sem si zaradi taksnih zahtev nabavil:

ali pa kaksen motocross model

PA sem mega zadovoljen.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Rokavice za baseball nimajo gume za grip. Je samo tanko usnje.
Robo smo pa kupovali al pri temu iz Ježice, nekaj so imeli v klubu v Karlovcu ali pa US.
Pa včasih smo imeli srečo in smo imeli kakšne prijateljske tekme z Italjani. Ti imajo več robe sploh Aviano.

Pri nas ima nekaj Intersport, včasih Hervis ali pa ta iz Ježice. Če rabiš kontakt ga lahko najdem če še prodaja baseball robo.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
za prve sem našel kje nabavit.
samo nikjer ni slike kake so spodaj, kar mi je pa najbolj pomembno.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
v laba imajo.
v TC pa dans skočim pogledat.
hvala!
za KTM pa nč ne vem. Nisem iz teh vod:))

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.595
113
Emona / Carnium
KTM ima Seles na Perovem (Grosuplje). Poleg motorjev ima tudi opremo oz. vem, da se da naročiti karkoli želiš
grin1.gif

EDIT: Ne Lancovo ampak Perovo
redface-1.gif

Nazadnje urejeno:

MOBIKING

Pripravnik
15. okt 2010
163
0
16
Skoraj takšne kot hočeš. Thor. Imam jih za motokross zelo vredu. Kupil sem jih v BS Centru. Šmartinska cesta, LJ. 20 EUR se mi zdi.

imagesca4fyife.jpg

Pa tako kot pravi Mistique.Seles tudi trži Thor.

Nazadnje urejeno: