Sploh polar, ki je prvi visinomer z barometrom fuknil ven dve leti nazaj. lejga majster pojdi komentirat kaj drugega.
cca 15let nazaj... https://support.polar.com/support_f...8BC/Polar_S625X_S725X_user_manual_English.pdf
Sploh polar, ki je prvi visinomer z barometrom fuknil ven dve leti nazaj. lejga majster pojdi komentirat kaj drugega.
BTW, je že kdo sprobal Garmin Instict. Zanimiva zadeva, ampak preveč plastična kot Casio za nekaj EUR.
Gledam ta vivoactive 3 ima zelo malo spomina, samo za 7 vadb. zanima me če omogoča offline sinhronizacijo z programom garmin connect na GSM? Se pravi si več kot 7 dni v hribih brez gsm signala, je možana offline sinhronizacija z GSM preko BT, da ne izgubiš podatkov, ko si več kot 7 treningov brez gsm signala, ko prideš do signala, se pa GSM sinhronizira z spletnim mestom. recimo da se treningi oz. logi shranijo na GSM in ura lahko stare prepisuje.
To resno, nisem še na roko dal, moram nekam probat, da me ne bi slučajno antena žulila.Suunto JE dobra ura, sam tisto zaobljeno ohišje pa ni za velika zapestja.
Če ti je všeč in ti nudi kar hočeš, jo probaj. Jaz mam malo zapestje in nimam težav. Prjatu, k ma herc šaflo namest roke, mu pa ne sede.To resno, nisem še na roko dal, moram nekam probat, da me ne bi slučajno antena žulila.