Športna masaža v Mariboru

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Moja nečakinja (14.let) trenira ples (na dan je po 4 ure na plesnih vajah...).
Ker je to ornk napor za telo in mišice, ji bom sedaj za "darilo" poiskala neko maserko/ja...

Ker pa se zavedam, da mora biti taka masaža strokovno opravljena, drugače je lahko več škode kot koristi, bi jo res rada peljala k nekomu preverjenemu.
Prav tako bi rada, da potem ta človek postane njen stalni maser/ka in da se bo lahko nanj obrnila po tekmah, težkih treningih,...

Imate kako priporočilo?
HVALA
roza.gif

Nazadnje urejeno:

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.847
677
113
Predlagam da še napišeš mesto/regijo, da ti ne bodo ponujali kontaktov iz drugega konca Slovenije.

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Sem že našla eno maserko, ki dela (kontinuirano) s kar nekaj plavalci, tekvandoisti,...
Z njo sodeluje tudi en fizioterapevt, če pride do kakih malih poškodb...

Na tak način sem iskala nekaj.
Če še kdo pozna kaj takega... s tole gospo imam razgovor v soboto.

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.328
15
38
SALON MASAŽE MILAN STIJEPOVIÆ, S.P.

Gsm: 041 689 411

fantastičen maser, kateri obvlada masaže od a do ž. Je tudi klubski maser KK Maribor Messer

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
ksz...
pa da malo "zasmetim" s krajem...

kaj pa kakšen dober športni maser z normalno ceno v LJ (da ne bo kdo slučajno kej iz kuponkota ipd. limal sem). Sem od fitnesa že cel zategnen
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Če ne želiš zapraviti premoženja na maserjih, se lahko tudi "masiraš" sam.

google: foam roller massage

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Sam to se mi ne zdi lih za hrbtenico...morm si mal naštelat križ ipd., v bistvu celo hrbtenico....boli me nič, sam čutim da to ni to...pa pokanje in zategnjenost cel cajt.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Prav se raztegnit po fitnesu, si je treba cajt vzet, pa ne bo nič zategnjeno.

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Ogrevanje je vedno in to kot se zagre, tolk sem pa že v tem da vem da je to nuja...vidim pa da marsikdo leti na benč pa na polno pa grmeo max.
bonk.gif

Pač kilaže so z leti naredile svoje, sploh če kdaj ni dovolj koncentracije in ko se že malo narobe naštimaš zna uščipnit, ter 4-5x tedensko na fitnesu, 1-2x tedensko tek 10-12km po naravi in to je to. Ni neke krize samo kot sem napisal, da pa čutim da sem že razštelan....imel sem neki kontakt od nekega športnega maserja v LJ, sam sem ga zgubil
cry12bpy.gif