Športna kamera

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.637
43
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
pr nas ma fotr https://www.mimovrste.com/sportne-kamere/sony-sportna-kamera-hdr-az1vb-bike-kite

ne verjamem pa da zdrzi 3h.. ne vem kako "rešuje" daljše izlete
Ja, tudi ta in vse ostale, ki sem jih imel v ožjem izboru, zdržijo maksimalno uro in 45 minut pri 720p (pri višjih ločljivostih pa še manj), potem pa je potrebno menjat baterijo (vmes se včasih izbriše datum in ura), ali pa jo je potrebno imeti priklopljeno na zunanje napajanje, kar pa spet za sabo potegne kup novih problemov.
 

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.305
46
48
Ne vem od kje vam ideja, da kdorkoli omenja, da je treba snemati 3+ ure vožnje s kolesom. Avtor vprašanja je samo omenil, da bi jo uporabil za kolesarjenje. Če gre pa za MTB potem je 30min avtonomije dovolj :D
Sicer pa, če se vrnem na vprašanje, med navedenimi 3mi modeli, jaz niti malo ne bi okleval in bi šel na DJI Osmo Action. GO Pro 7 imam sam in je katastrofa (od vmesnika, slabe stabilizacije, zanesljivosti,..), vmes preizkusil Osmo Action in je povsem drga pesem na vseh področjih. Celo, če bi izbiral med GoPro 8 in DJi, bi vzel Osmota. Pri GoPro 9tki bi me pa mogoče, da horizontal leveling prepričal, čeprav ne vem, če opraviči ceno x2. Pri Osmotu je največji minus to, da je ob polni stabilizaciji širina kota snemanja mnogo ožja kot sicer (tudi v primerjavi z vsemi GoProji). To vzami v razmislek. Drugače pa OA za tak denar res ogromno ponudi.