Sportina-sami ponaredki

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Če ti nekdo v lokalni garažni šivalnici "na novo zdizajnira" hlače, to ni več original.
Sorry.

Glede znamke - ker se mi to ni zgodilo nikjer drugje, razen v Emporiumu, ne mislim tolči po znamkah, pač pa omenjam le lokacijo, kjer si dovolijo tako poškodovano oblačilo prodajat po povsem normalno zasoljenih cenah (tak poseg v tkanino namreč oblačilo premakne v razred oblačil z napako oz. poškodbo). In povrh vsega te še prepričujejo, da so "luknje v tkanini, zategnjena tkanina zaradi niti, ki je nekoč tam sredi tekla, čudni odtisi na blagu in podobno" nekaj najbolj normalnega na tem svetu, kar jaz - glupača iz SLO rovt - itak nikoli ne bom razumela.

V tolažbo pa to - ne gre za v tej debati omenjene znamke.

Bo držalo, nisi prva ki je tu dobila hlače kjer se je videlo da so nekoč bili še neki drugi šivi in žepi, pač probajo prodati 2 ali 3 leta star šrot ki ga nekje v tujini recimo ne morejo več.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Od mojega dragega foter je bil direktor Mure, tako, da vem, da so delali za Boss.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Citat:
Uporabnik MUC pravi:
Dve leti nazaj ni bil. Sem kupil takrat ene hlače, 2 x so mi jih zamenjali zaradi slabe kvalitete materiala (razbarvanje, pa še to neenakomerno), potem sem jih vrgel stran.
Mura je za Boss šivala samo obleke, ostale robe pa ne..
Ne, šivali so majce z kratkimi in dolgimi rokavi, hlače kratke in še in še.

Antonioo

Pripravnik
3. sep 2007
344
0
16
hmhm, a sem kje omenil da neves ali kaj podobnega? ni mi cisto jasno kaj hoces povedat, poleg tega da je fotr od dragega bil direktor.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.610
348
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Antonioo pravi:
hmhm, a sem kje omenil da neves ali kaj podobnega? ni mi cisto jasno kaj hoces povedat, poleg tega da je fotr od dragega bil direktor.
To je to.
priden.gif

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Ne vem, pač je nekdo zapisal nekaj kar ni res, pa sem pač napisala, da iz zanesljivih virov vem nasprotno.