Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Dragi prebivalec Slovenije!
Danes sem se odločil skenslat vse paciente kot si ti iz socialnih omrežij, ugasnit tv in se ne več zanimat za karkoli, zaradi mene če pogori cela država. A zakaj? Ne morem mimo tega, da imate sprane možgane, vsi, levi, desni, opozicija, koalicija, delovni razred, vsi, ki ne zmorete/znate/nočete razmišljati s svojo glavo, ki vam jo priskledniki pridno perejo. Demonstracije organizirajo razne navijaške skupine oz. slednje verjetno podkupijo s parimi gajbami pira in zastonj kartami za tretjo ligo, prvi med njimi pa verjetno dobi še kakšno nagrado. Pojma nimate niti proti čemu se borite, kje imate alternativo? Mislite, če Janša, Kangler, Jankovič odstopijo, da bo pa prišel en pošten Miha vodit državo? Japajade! Trenutno situacijo podpihujejo tisti, ki niso na oblasti, danes levi, včeraj desni. Iz enega razloga, zavzeti prestol in omogočiti biznis svojim. In oni vedo, da alternative ni, če pa koga potegnejo iz naftalina je to lutka, ki jo prisilijo, da dela za njih. To danes res ni težko. Skratka lajate v luno. Kdo mislite, da bo prišel v MB na oblast? Nek poštenjak brez službe, ki bo iz pufov spravil mesto? Pa mi pojma nimamo.
In kje tiči problem? V dveh milijonih ovac, ki s svojo mentaliteto pripeljejo državo do te meje kot je. Najbolj priročen izgovor pa je, ja, je recesija, je pizdarija. Roka roko umije, samo ozret se je treba naokoli in takoj vidiš, da si vsi nekaj rihtamo, pri dohtarju mimo vrste, v službe se jemlje nesposobneže zaradi napačnih razlogov, folku dol visi, če parkira čez dva invalidna parkirna mesta, če gre v rdečo, če njegov sine čečka po steni bloka, če sune bicikl in ga dobijo ga zagovarjaš, da tega ni storil. Torej nobene morale, etike in zaradi tega je družba v ***** in taka kot je, oblastniki pa so samo ogledalo nas samih in mentalitete, naše glave so jih obkrožile, niso prišli sami od sebe čez noč tja kjer so. In demonstracije napumpane s strani neoblastnikov podprte s pijanimi huligani, ki bi jih bilo treba nalomit do amena, da bi pili lahko samo še mleko po slamici, sprememb ne bodo prinesle. Morda za ovce, navidezne, čez mesec, dva, pol leta bo zgodba ista. Usekat bi moralo fejst da bi se kaj spremenilo, sicer bo kot je. Amen!