Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
Sem ti napisal,greš v Borovce,si sam naročiš pijačo,poveš želje natakarju in si že v akciji
V žuto kučo?
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
Sem ti napisal,greš v Borovce,si sam naročiš pijačo,poveš želje natakarju in si že v akciji
Citat:
Uporabnik potrebnez pravi:
Hej...
Pa v nočnih klubih vržeš kar precej denarja že samo, da ti zapleše, če hočeš kaj več, pa tak al tak... Tak bolj privat me zanimajo...
V Havani ni slabo, samo zapraviš res lep denar, če hočeš kaj več kot table dance... Verjemite
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Zanimiva je ta s kolegi, znanci itd...
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
No sicer pa tudi če bi bil on tam glavna stranka, vsaj mene nebi blo sram, nismo leta 88'...
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
ksz
Ni sicer bližina Maribora, pa za koga, ki ga zanima. Prejšnji teden sta dva pripovedovala o temle:
http://www.casa-carintia-kaernten.at/index.htm?LANG=eng
Vstopnina 50 EUR, vsa pijača zastonj, bazen, jakuzzi, vsakič te postreže druga, če želiš skočiti pa je še 50 EUR.
Rekla sta, da obstaja tudi all inclusive varianta (125 EUR), kjer lahko skočiš 2 x.
Punc naj bi bilo okoli 15 in da so bile vse luštne, stare od 18 do 21 let.
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
ksz
Ni sicer bližina Maribora, pa za koga, ki ga zanima. Prejšnji teden sta dva pripovedovala o temle:
Vstopnina 50 EUR, vsa pijača zastonj, bazen, jakuzzi, vsakič te postreže druga, če želiš skočiti pa je še 50 EUR.
Rekla sta, da obstaja tudi all inclusive varianta (125 EUR), kjer lahko skočiš 2 x.
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
vsa pijača zastonj
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
Punc naj bi bilo okoli 15 in da so bile vse luštne...
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
ksz
Super ideja za služben team-building, ali pa celo za alter-meet
Citat:
Uporabnik copka pravi:
Joj, vam gre slabo. Da pa po kurbnhausu morte jagat. Žalost
Citat:
Uporabnik copka pravi:
Citat:
Uporabnik copka pravi:
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
Citat:
Uporabnik copka pravi:
Saj je baje kurbenhaus za vse. Tudi ženske. V glavnem naj bi vsak (moški in ženska) plačal vstopnino 50 EUR. Hišne naj bi imele okoli ritke belo brisačko, ostale gostje pa okoli riti brisačo neke druge barve.
Speča se pa kdor hoče s komer hoče.
Torej, poizkusi svojo srečo