Spletni razdiralci zvez

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Men je ta Face Book kr neki. Šele pred pol leta sem zvedela kaj je to (al pa clo še menj časa nazaj). Brez veze. Ljudje zagovarjajo, da lahko najdeš bivše sošolce, kolege, idiote itd...ki jih že dolgo nisi vidu in bla bla.

Jaz osebno jih ne rabim. Če se nismo videli 10 let, se očitno nismo videli z razlogom. Pogrešam jih nič, saj imam prave prijatelje ob sebi in z njimi se pogovarjam na 4 oči in ne po internetu. Sick...

v bistvu te je strah, da se ti neb kej zalomlo. priznaj.
evil.gif

Nema kle priznanja

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Men je ta Face Book kr neki. Šele pred pol leta sem zvedela kaj je to (al pa clo še menj časa nazaj). Brez veze. Ljudje zagovarjajo, da lahko najdeš bivše sošolce, kolege, idiote itd...ki jih že dolgo nisi vidu in bla bla.
Jaz osebno jih ne rabim. Če se nismo videli 10 let, se očitno nismo videli z razlogom. Pogrešam jih nič, saj imam prave prijatelje ob sebi in z njimi se pogovarjam na 4 oči in ne po internetu. Sick...

Punca, ti dam popolnoma prav. Kot da imamo čas, da se virtualno nategujemo (pa ne mislim na seks) z 20, 30, 50 BIVŠIMI znanci. Poleg aktualnih znancev.

In zdaj naj me neka tehnolgija skoraj prisili, da (spet) kontaktiram s sošolci in ne vem še kom. Res bolno.
Gre za nič drugega kot za pridobivanje podatkov, posiljevanje posameznikov, ter za nedopustno vmešanje v njegov prosti čas, v njegove prioritete, v njegovo socialno življenje!
bonk.gif

Če pa govorimo samo o spletnem flirtu (kot predigri fukljanju), potem pai mamo kup slo portalov, kjer je na vsakem nekaj sto, ali nekaj tisoč ribiča čakajočih ribic.
Ki jih boste tam bistveno hitreje ulovili, kot na fejsfooku...

mmc

Pripravnik
10. mar 2009
281
0
16
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
Punca, ti dam popolnoma prav. Kot da imamo čas, da se virtualno nategujemo (pa ne mislim na seks) z 20, 30, 50 BIVŠIMI znanci. Poleg aktualnih znancev.

In zdaj naj me neka tehnolgija skoraj prisili, da (spet) kontaktiram s sošolci in ne vem še kom. Res bolno.
Gre za nič drugega kot za pridobivanje podatkov, posiljevanje posameznikov, ter za nedopustno vmešanje v njegov prosti čas, v njegove prioritete, v njegovo socialno življenje!
bonk.gif

Če pa govorimo samo o spletnem flirtu (kot predigri fukljanju), potem pai mamo kup slo portalov, kjer je na vsakem nekaj sto, ali nekaj tisoč ribiča čakajočih ribic.
Ki jih boste tam bistveno hitreje ulovili, kot na fejsfooku...
Se strinjam s teboj.
Komaj čakam, da vsi dobijo moje osebne podatke in vpogled v osebne stvari en klik stran
bonk.gif

Očitno je neka nova generacija, ki uživa v razkazovanju...

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Našteti ne smem, ker baje reklama ni dovoljena.

Uspejo spretni, oziroma tisti, ki imajo kaj ponuditi. Ki so prijetni, zanimivi sogovorniki, ki se preveč ne hvalijo, ki so simpatični, ki so spodobni in pripravljeni financirati kaj več kot liter vode iz plastenke, ki se jim ne vidi iz vsakega stavka, da niso že 6 mesecev (fukfehtarji.press).

Drugi, ki lastnosti prvih nimajo in ki že v prevem kontaktu debelo lažejo in nakladajo, ki v komunikaciji uporabljajo do 200 besed, pa seveda praviloma ne dobijo NIČ pametnega, ali uporabnega.

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.252
328
83
kzs: ne pozabimo da ima polovica ribic v resnici med nogami konkretno ribico (beri da so v bistvu fake ribice oz. so kar ribiči), hehe...

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
ksz

On občasni uporabnik fb, ga jemlje bolj za hec, v profilu samo ime in priimek.
Ona redna uporabnica, pošlihtan profil, izpolnjena vsa polja, redni updejti kaj dogaja v življenju

V RL sicer par.

Ona: "Boš že updejtal svoj profil na fb?"
On: "???"
Ona: "Sej veš, relationship status, pa to."
On: "???"
Ona: "Ja, kaj, a se me sramuješ, nočeš povedat vsem, da sva skupej... bla, bla, bla..."

<se ponovi nekajkrat v roku par mesecev>

Nakar on vklopi relationship status...
... na "single".
evil.gif

Šok, jok, pretresenost, "a me res ne maraš več?", "a sva še lahko skupej?"... brez potrebe omenjati, da v RL vse špila tipi-topi.

Sounds familiar?

Yep, z eno besedo - ženske.
rolleyes-1.gif

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
A če bi pa v real lifu nekomu (ali celo večim) rekel, da je single, in bi ona to zvedela, bi imela pa pravico znoret?

RL ter VL po moje nista tako zelo narazen.....

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Blablabla. To je hipotetično, ane? Če ni... bejžte od takih
smile-1.gif
Jaz bi tako potezo dečka kvečjemu razumela kot šalo.

A se to eni prou trudite, da najdete najbl glupe pičke pod soncem?! (To leti na vse fantičke, ki tu po alterju pišejo anekdote, ki bolj pašejo v nizkoproračunske filme s slabimi igralci.) Pa sej noben ne rabi odgovorit. Itak ne vem kk se sodobne avše in pobčki, ki jih prenašajo, obnašajo. Pejte na mrzu pir.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
daj no..od viška ne boli glava pravijo..mogoče nama pa bo uspelo razdreti vezo prek spleta in ustvariti novo
cheer.gif