Spletni razdiralci zvez

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Evo in spet se je zgodilo. Danes me je klical kolega in mi povedal, da si je njegova baba med njegovo odsotnostjo(šola v drugem kraju) preko fejsbuka dopisovala z enim drugim moškim in da sta se dogovarjala, da se dobita. Posledica je seveda bila, da jo je fukno iz bajte. Pred časom se je enako dogajalo z enim drugim znancem in njegovo punco ampak je on bil bolj copatek in ji je oprostil
bonk.gif

Ali so spletne skupnosti (FB, netlog,...) razdiralci razmerij?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
ne, kvečjem ljudje so. Kaj ma zveze a se po telefonu al pa Fbju z nekom pogovarjaš

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Facebook je bil potem samo pika na i. Verjetno že prej njuna zveza ni bla glih neki biser.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Indeed. Če ne FB,pa Netlog, če ne netlog pa Twitter, če ne twitter pa standup, če ne....... lahko greš v neskončnost
smile-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
no okej .. it ven pa šmekat druge je že malo tak .. potreben pogum trud .. itd, fb pa je enostavna zadeva, od doma diskretno .. v trenerki
grin1.gif

zdaj kaka so to razmerja .. nevem, pa sej vsakemu paše malo videt da še zna pritegnit koga mar ne?
evil.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
ne, kvečjem ljudje so. Kaj ma zveze a se po telefonu al pa Fbju z nekom pogovarjaš

Ja samo kako češ ti spoznat recimo eno pikico iz Vrhnike, sam si pa recimo z MB? Preko alterja/fb,...

Ok že res da tak vseeno od kdo je baba če se goni se goni, je pa res, da je večja šansa, da pač med poplavo
modelov na FB ji je nekdo tako gromozansko neznosno všeč da pač gre z njim.

Jaz sem mojo spoznal preko ii2.

Bivšo punco pa preko Alterja.

Ej egon, imam isti primer, model pride domov, hoče čeknit svoj gmail, zmiga z miško da preneha z ohranjevalnikom zaslona,
in mu ven vrže PM sporočila z alterja, tako 50 komadov, od samo enega modela in par od kolegic.
Pol se pa folk čudi da dedi babe tepejo. Da meni moja to naredi dobi taki bačn da jo čez kavč zapelje. Baba gor al dol, ne da je ona
meni dala, jaz bi njej dal razlog da me pusti.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
kolegico je tip skenslu, ker se je kao z prevečimi dopisovala po facebooku
hysterical-1.gif

Poznam en par, ko sta se spičla zaradi FBuka, seveda ker se je ženska z dostimi dopisovala in je malo manjkalo, da bi jo tip odslovil. Potlej se je umirila in par stikov tudi zbrisala
grin1.gif

lp

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:

Ja samo kako češ ti spoznat recimo eno pikico iz Vrhnike, sam si pa recimo z MB? Preko alterja/fb,...

kje si pa lih mene najdu tle?
grin1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
o faca, si nazaj? zdej pa lahko pospraviš bundo v omaro hehe
grin1.gif

Dotica ga pa neki serje zadnje cajte mislim
smile-1.gif

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Jah, kaj čem ... enkrat se vse neha ... no, ne čist, čez dva tedna mam spet dopust
cheer.gif
... zdej grem pa še mal drugam, morja mam kr dost ... zaenkrat ...
In kaj dela Dotka zadnje čase? Ni pridna? Joj, prejoj, ... na morju sem torej malo premalo mislil nanjo, al kaj?
Kolega Penis, omara je polna zimskih stvari ... zdej bi se prileglo kakšno poletno oblačilce in hladna pijača ...sej veš, a ne?
Se slišva ...