Spletni nakupi e-BAY (3)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

MihaM

Pripravnik
25. jun 2008
443
0
16
Dobil zadevo po 2 mesecih in pol. Vmes sva se z prodajalcem že dogovorila da mi vrne denar.

Vseeno bi mu rad plačal saj sem zadevo dobil in dela. To mu kar preko paypala se nakaže al kako?

Chimay

Fizikalc
22. jul 2007
1.519
14
38
37
Dolenjska
KSZ

Na e-bayu sem ustvaril nov račun, sedaj pa po mailu sploh ne dobim Bestätigunscode. Že nekaj dni klikam na možnost, da mi pošljejo kodo na novo, pa je ne dobim in ne dobim. E-mail je sigurno pravi, so mi vmes že poslali kupon za 5 EUR.

Kakšna ideja, kaj mi je storiti?

Chimay

Fizikalc
22. jul 2007
1.519
14
38
37
Dolenjska
No, pred minuto sem pa končno dobil njihov e-mail s kodo
smile-1.gif

Chimay

Fizikalc
22. jul 2007
1.519
14
38
37
Dolenjska
Mislim, da sem čakal enih 6-7 dni, pa vmes že 5x kliknil da mi pošljejo kodo na novo in ni bilo nič, potem pa kar naenkrat prišle vse kode
smile-1.gif

brlje

Pripravnik
24. jul 2011
321
6
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
časa imaš 45 dni, jaz ponavadi čakam do 35. in potem odprem

Uporabil sem tvoj nasvet in odprl še eden spor po 35. dnevu, model je takoj naredil vračilo denarja in zaprl spor,
po parih dnevih sem pa dobil paket, se pravi danes in sem mu napisal takoj da sem dobil, kaj moram zdaj narediti, da bo
model imel plačano?

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
3
38
Nakaži mu znesek na paypal, naj ti da mail.Sicer pa je brezveze odpirat dispute 35. dan, kot si sam zdaj videl. Odpreš 44. ali zadni dan pa je stvar pravtako rešena.

morfej

Zelenc'
4. dec 2007
9
0
1
Sem probal ugotoviti kako rešiti to težavo, ko želiš prodati neko zavedo na ebay.de (pri njih tudi že registriran več let)... (prebral sem celotno temo od žačetka) pa še vedno nevem kao priti mimo te strani, ko začne spraševati po TRR-ju, in kjer slovenski TRR ne deluje.

Ima kdo priporočilo kako to rešiti ... oz. koga točno kontaktirati?

Lp

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.