Spletne trgovine z avtodeli iščem

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
...kake nemške, take da izbereš in potem plačaš po predračunu.

Rabil bi amortizerje in vzmeti, pa ne kake športne, ampak lajk original, samo kaj cenejšega.

Priznam da se na E-bayu ne znajdem in ne znam kupovati tam
redface-1.gif

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.056
204
63
Herkules

Osebno poznam, robo lahko prevzameš sam ali pa ti pošljejo po pošti. Do 10h naročiš, do 15h je roba že pri njih iz Avstrije.
So pa v LJ.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Uporabnik scorpion pravi:
Herkules

Osebno poznam , robo lahko prevzameš sam ali pa ti pošljejo po pošti. Do 10h naročiš, do 15h je roba že pri njih iz Avstrije.
So pa v LJ.

A je Iztok
grims-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Tudi zanimiva
zmaga.gif

Saj zdaj se nekaj z E-bayom matram...čakam uno kodo za aktivacijo Pay-Pala....

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
Odlična spletna trgovina:
http://www.teilesuche24.de/

zmaga.gif

Dobra stran! Cene mogoče niso najnižje ampak za organiziranost in zalogo robe pa kapo dol.

Kar se herkulesa tiče, nimam ravno slabih izkušenj ampak nazadnje sem prejel sms, da lahko pridem po robo, ko sem prišel tja, je bil pa filter napačen, mojo kantico olja je pa prodal enemu tipu pred mano?! Kako hudiča, plačano po predračunu, pošlješ mi sporočilo, da me roba čaka, potem pa zadevo prodaš naprej?

No pa so se potem oddolžili z brezplačno dostavo naslednji dan, zato ostajam njihova stranka.

Nazadnje urejeno:

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
uh...se ne spomnim več ampak jaz sem naročil amortizerje z avstrije...in ker sem vzel navadne in je človek vsakokrat ko sem dobil mail od njega napisal da niso primerni za nižanje avta...sem jih dobil hitro in po povzetju....brez težav. Bom pogledal če imam kje račun da vidim od kod sem naročil.

n46

Zelenc'
5. apr 2011
1
0
1
Sam sem naročil vse za komplet servis (jermenico, pumpo,...) Renault Scenic na spletni trgovini www.avtocona.si . Imajo ogromen nabor artiklov robo pa sem dobil drugi dan po naročilu. Se pa stran od zadnjega vpogleda izboljšuje.