Razdelaj si tveganja pri eni, drugi in tretji varianti.
Za 1.5k€ ti bo to delal one man band, ki od tega ne more (pre)živeti in posledično dela še kaj drugega ergo ima malo časa za tvoje "muhe". Jutri lahko ne dvigne več telefona, ne odpiše na mail, začne višati postavko ali pa bo celo tako "fer" in bo po nekaj mesecih prepucavanja rekel, da ne more izpolniti vseh zahtev. Bi rekel, da sem takšne zgodbe že poslušal, ko sem kakšne projekte "zaključeval" za kom drugim ali pa sem jih zavrnil.
Za 15k€ bo zadaj bolj organizirana ekipa (pravni subjekt), s katero boš podpisal pogodbo. Pričakuješ in zahtevaš lahko precej več.
V obeh variantah pa boš moral nekoliko tudi zaupati svojemu čutu za pravi pristop, česar ti verjetno ne manjka saj, če prav vem, delaš z ljudmi
In, da ne bom zopet napak razumljen, nisem a priori proti "one man band-ih", bi pa bil zelo previden pri taki varianti.
Da greš sam v to zadevo, se mi zdi, da je preobsežna. Pa ne sama postavitev trgovine pač pa vse kar potegne za seboj. Brez predhodnih izkušenj iz spletnega mojstrstva zna biti prevelik zalogaj. Seveda pa to ne pomeni, da si ne moreš določenega dela, kjer se ti ustavi enostavno "outsource-ati". Tveganje boš tu najlažje sam ocenil, ker veš koliko virov imaš na razpolago.