Spletna stran z dogodki

dteam

Zelenc'
23. avg 2008
24
0
1
A ima kdo v rokavu kakšno spletno stran, ki zelo dobro prikaže vse dogodke, ki bodo še sledili? Ker je čas poletja, me seveda zelo vleče na razne koncertne dogodke, ampak sem naletel le na strani, ki ne prikažejo prav vseh dogodkov. Ena takih je dogaja.se. Torej iščem stran, ki ne bi prikazala samo solo koncertev, ampak tudi razne zabave tipa "Kranjska noč" oziroma festivale kakršen je bil Lent. A sploh obstaja taka stran? Sem kar malo skeptičen. Našel sem nekaj tovrstnih strani, ampak vse so polovičarske. Pokrivajo samo določen del dogodkov.

dteam

Zelenc'
23. avg 2008
24
0
1
Že pri prvem vnosu mi ne najde dogodka. Npr. 29. in 30. julija bo v Kranju Kranjska noč oziroma Kranfest, a ga ta stran ne najde.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Popolne strani ne boš našel... povsod bo kaj manjkalo. Mogoče bo še največ na facebooku (če imaš dovolj žurerskih prijateljev).

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.492
119
63
Napovednik.com redko sam vpisuje evente, jih sami prireditelji, katerih je ze mnogo gor. Glede na borno stran kranfesta dvomim da se bodo tok potrudili in gor na napovednik tudi dali
smile-1.gif

Naabo

Pripravnik
19. avg 2010
268
1
18
Kot že rečeno, vse verjetno ne boš nikjer našel, ker v take portale večinoma vpisujejo sami prireditelji.

Ena večjih je že omenjeni napovednik.com, probaš lahko še ePublika.si.