Tudi brezplačni objemalci (ki so v tujini popularni zadnja leta) nimajo lahkega življenja ...Citat:
Uporabnik s22b pravi:
Ko te bom naslednjič videl, te bom objel in ti rekel; "rad te imam". Povem vnaprej, da me ne boš napadel . . .
Tudi brezplačni objemalci (ki so v tujini popularni zadnja leta) nimajo lahkega življenja ...Citat:
Uporabnik s22b pravi:
Ko te bom naslednjič videl, te bom objel in ti rekel; "rad te imam". Povem vnaprej, da me ne boš napadel . . .
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Fora je v smradu, dihanju (bolj sopihanju) za ovratnik in fizičnem kontaktu.
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
[censored] vam matrna ljudje kako ste lahko take pizde.
Pridm v pofukano štacuno z vozičkom, furam med tistimi regali itak folk te vid ampak da bi se [censored] kak umaknu pa ne. Sam lepo najprej butasto gledajo v regal. Končno pridem na blagajno gor dol. In folk pred mano tiste vozičke sploh ne umakne [censored]. Tam ga pusti pred blagajno da noben en more mim, kot da ne more unga pofukanga vozička zafurat še tistih par metrov stran. Pa en je mel [censored] eno žemljo pa nek jogurt un ena mama z polnim vozičkom ga je vidla pa gasa da bo pred njemu na blagajni mislim [censored] tistih 2 minute več boš v trgovini pa te bo kap al kaj.
Folk se v družbi res tko egositično obnaša da bi enkrat kr popizdil pa se začel dret tam sred trgovine.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
S tabo vred?![]()
Ne bi vedu kak je to ,ker jst pa nisn babin copatlek ,ki se ga v trgovino pošilja , še najmanj de bi kake jogurtke nosil ,ko kaka pičkicaCitat:
Dol mi visi kaj kdo kupuje, dokler mi grdo ne gleda v voziček in dokler ima nek določen nivo obnašanja pri čakanju v vrsti, nima veze kje.