Spet babji praznik - 8. marec!

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik LoveGirl pravi:
ksz

pa sj to ne morš vrjet kaj se bere po tem forumu
bonk.gif

pa kaj ste res vsi mal... da ne rečm dalje
rolleyes-1.gif

nobena te ne bo u ku.rac poslala če ji ne boš nč prnesu! Pa kaj je tok fu.cking teško dat enga lupčka pa izustt lep dan žena al pa whatever v tem smislu? mislm kr nekej res... čist ste me razočaral k tko govorite k največji primitivci!

upam da vaše ženske ne berejo tega k bi jih direkt pobralo
stupid-1.gif

seveda da ne bo nobenga nikamor poslala, ker neki časa ne bosta govorila
bonk.gif

in če nisi opazila, ni problem v tem da bi bil kdo škrt, ampak v tem, da ste se ženske tko pokvarile, da vam je samo še važno da dobite neki. še vsaka reče ne jz pa nč ne rabm, a če nč ne dobi, je pa tip takoj največji prasc.

hmm vrjetno bi ti zdej napisala, da pa ti nisi taka?
smirk-1.gif

LoveGirl

Pripravnik
13. avg 2007
102
0
16
dezela medijev in zelenih gozdov =)
Ja točn to bom napisala!
evil.gif

Vem da so vsi tej prazniki že čist skomercializirani in se strinjam da jih je več k polovica brez veznih.
In res je tud to da ženska največkrat reče da ne prčakuje nč na take dneve, v stvari pa si želi da bi vseeno bila deležna neke pozornosti. Sicer ne vem kake krokodile mate potemtakem vi doma (glede na vaše kritiziranje), al ste jih sami tok razvadli, da potem vedno pričakujejo anormne zadeve.

Jst vem, da sm najbl zadovoljna in vesela že tega, da se moj spomni name... in tako kot sem že prej napisala.. tud če je to en poljub pa da mi zaželi lep dan.
srce-1.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Če gledam na današanje čase, potem vam ženskam prav nič ne manjka. Stari časi so mimo. Tudi ne vem zakaj pričakujete od partnerja darilo, glede na to, da je to vaš praznik. Pravzaprav se bi morale ženske veseliti, praznovale med seboj in pokazale spoštovanje do premunilih bork za ženske pravice.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ja itak, men če ne bo moj kupil avta, ga bom takoj pustila
evil.gif

Men je najbolj všeč na kakšen navaden dan, da dobim kakšno majhno pozornost ker je dejansko res presenečenje pa še iz srca, kot pa tole bezljanje brez glave in repa, nazadnje pa dobim zadnjo bonboniero iz Maxija in eno plastično rožo
rolleyes-1.gif
, ker je pač "nekaj treba".
Bi si pa želela jutri zajtrk v posteljo, kavica+francoski rogljiček z marelično marmelado, ampak hebiga, človek ne more vsega met kar si zaželi.

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Ženske ste si različne.

Tebi je poljubček dosti, nekatera bo pa za poljubčkom rekla; Dragi, a ostalo darilo dobim popoldne? Ko, se bo vedelo kaj kdo misli in želi, bo takoj boljše.

Do takrat, bo pa pač tako kot je . . . kupovalo se bo za vsak praznik, da bosta oba srečna.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Ej, ma pol se pa kolegice na kafetkih menite:
A: "Kaj pa je tvoj tebi kupo za valentinovo ?"
B: "Em, nic, lubija sem dobila pa krof/kifl mi je prinesu zjutraj v postlo"
A: "A res, kak lepo. Ves, meni je pa mj kupo prstan in uhane, ves kak pasejo k oni novi oblekci"
B: "
frown-1.gif
".

Res da je zajtrk v postelji in podobno sranje srckano pa to, ampak danes to enostavno ni dovolj.
Me zanima keri junak si upa za valentinovo babnci v poslo prinest krof
smile-1.gif
in prit domov brez darila.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Ne, pust zato ker smo dedi kao "norčki".

Naj jim nekdo razloži, kaj je to Štajerska ikebana :))))

Lp

off:
Štajerska ikebana je izraz, ki izhaja iz štajerskega področja, iz dela okrog Poljčan, Makol in okoliških krajev. Pomeni imeti v hrbet zabodeno večje število različnih nožev.
Iz gostilne je prišel s štajersko ikebano pomeni, da so ga zabodli in pustili nože v njem.

Jaz nisem mislo ravno take. Obstaja tudi druga ikebana. (t*ica ali vec teh na celu).

Nazadnje urejeno:

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Me zanima keri junak si upa za valentinovo babnci v poslo prinest krof
smile-1.gif
in prit domov brez darila.
Jaz. Če ni zadovoljna z malimi pozornostmi, naj pa spoka drugam
evil.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Prazne besede... a si ze kdaj to dejansko naredil ? Tukaj se ne gre samo zato, da bi bila ona nehvalezna ampak tudi zato, da ti tega nebos naredil.

EDIT: Na koncu koncev bo vsak nekaj "kupil". Problem pa je, da se te stvari iz leta leto stopnjujejo, ker se tudi vedno bolj reklamirajo. Mislim zdaj se ze vsaki stvrai doda stvar + ime praznika. "xxxx - za 8 marec", " bozicni xxxx", " velikonocni xxxxx". itd.

Ljudje pa smo pac taki, da to pac vzamem tak kot pac je. Eni smo navajeni na malenksoti, drugi pa sledijo trendom in za "potrošniške praznike" porabijo več, ker nas tak ucijo (radio, tv... ).

Tak en malo boljsi valentin je itak:
1.) "Darilce"
2.) Koncert - Jan Plestenjak
3.) Vecerja

pa si ze spuso ~100 ??? €
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Seveda sem to že naredil. No, ni bil ravno krof...
tongue-1.gif

Po čudežu obstajajo tudi ženske, ki jim obdarovanje za take bedne praznike ni glavni smisel življenja. So pa žal redke
evil.gif

Nazadnje urejeno:

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
...ksz

Nisem bral vsega pred mano, ampak bom samo tak rekel, da eni se preveč oremenjujete z tem tako ali drugače!

Z moje strani bo prleto kak sms, pa mogoče res kakšna mala pozornost v obliki darilca! (ampak res mala)

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Citat:
Uporabnik LoveGirl pravi:
Ja točn to bom napisala!
evil.gif

Vem da so vsi tej prazniki že čist skomercializirani in se strinjam da jih je več k polovica brez veznih.
In res je tud to da ženska največkrat reče da ne prčakuje nč na take dneve, v stvari pa si želi da bi vseeno bila deležna neke pozornosti. Sicer ne vem kake krokodile mate potemtakem vi doma (glede na vaše kritiziranje), al ste jih sami tok razvadli, da potem vedno pričakujejo anormne zadeve.

Jst vem, da sm najbl zadovoljna in vesela že tega, da se moj spomni name... in tako kot sem že prej napisala.. tud če je to en poljub pa da mi zaželi lep dan.
srce-1.gif

A ostale dneve se spomni ali samo na te, o katerih se povsod govori že 1 teden prej? Pa ne ga zdej zagovarjat, po pravici povej!

Pa še to, si mogoče poročena?

Nazadnje urejeno:

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.446
2.394
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Seveda sem to že naredil. No, ni bil ravno krof...
tongue-1.gif

Po čudežu obstajajo tudi ženske, ki jim obdarovanje za take bedne praznike ni glavni smisel življenja. So pa žal redke
evil.gif

lahko definiraš, zakaj je to bedni praznik.

Lp

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
kaj se pa razburjas, reces, da ne priznavas tega praznika feministk in je. jaz ga ne
cheer.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik s22b pravi:
Če gledam na današanje čase, potem vam ženskam prav nič ne manjka. Stari časi so mimo. Tudi ne vem zakaj pričakujete od partnerja darilo, glede na to, da je to vaš praznik. Pravzaprav se bi morale ženske veseliti, praznovale med seboj in pokazale spoštovanje do premunilih bork za ženske pravice.

tocno tako

xaxid

Pripravnik
22. avg 2007
576
0
16
a ni jutrišnji praznik dan žena. in ne dan žensk, kot bi želele vse ostale?