Sparkasse - polog gotovine na bankomatu

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Skratka, danes sem želel na bankomatu položit nekaj gotovine. Zdej pa ne vem, a sem samo jaz tako zabit, da ne znam, ali to na Sparkasse ni mogoče, ali je mogoče, pa moj račun tega ne dovoljuje? Probal sem na dveh bankomatih v poslovalnicah Sparkasse... Any idea? Možnosti "depozit" enostavno ni bilo.

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.739
110
63
Nima vsak bankomat depozitne enote. Pa prosim ne pričakovat da bodo potem ta sredstva v roku 1h na računu, sploh pa ne izven delovnega časa. Ker če ni 'ta hud' bankomat, mora tvojo kuverto nekdo ročno poknjižit, to je pa čist možno da dela en zaposlen, enkrat na dan (med delovnim tednom).

guardy

Guru
3. avg 2007
8.524
1.109
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Skratka, danes sem želel na bankomatu položit nekaj gotovine. Zdej pa ne vem, a sem samo jaz tako zabit, da ne znam, ali to na Sparkasse ni mogoče, ali je mogoče, pa moj račun tega ne dovoljuje? Probal sem na dveh bankomatih v poslovalnicah Sparkasse... Any idea? Možnosti "depozit" enostavno ni bilo.

Niso vsi bankomati depozitni, vprašanje, če ima sparkasse sploh kakega?

Še NLB ina depozitne zgolj v poslovalnicah, sem zadnjič skoraj diplomiral.... Ne vem, zakaj to omogočajo, potem moraš pa it denar položit na banko...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Nima vsak bankomat depozitne enote. Pa prosim ne pričakovat da bodo potem ta sredstva v roku 1h na računu, sploh pa ne izven delovnega časa. Ker če ni 'ta hud' bankomat, mora tvojo kuverto nekdo ročno poknjižit, to je pa čist možno da dela en zaposlen, enkrat na dan (med delovnim tednom).

Jaz to uporabljam na Abanki, v MB sta dva taka bankomata. Sredstva so takoj na računu, saj ne vstavljaš kuverte (to je bilo nekoč), ampak lepo novce (10,20,50,100), ki jih avtomat prečekira in takoj da na račun ter natisne potrdilo oziroma ti sproti kaže na ekranu.

Edino kar je malo sitno, da ni preveč hiter,v primerjavi z dvigom.

Torej, poglej kje stoji ustrezen bankomat in poskusi, na ekranu se pokažejo opcije za polog/depozit v gotovini.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Tudi sedaj je pri nekaterih bankomatih. Odvisno od bankomata, niso vsi moderni in s top shit funkcionalnostjo. Se pa redno posodablja.

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Sparkasse bankomata (oba sta v poslovalnici banke sparkasse, eden v LJ, drugi v Šenčurju) imata depozitno enoto. Vprašanje je samo, kako, da je nisem mogel uporabit. Zanima me, če ima kdo podobne probleme, na Sparkasse banki, na drugih me ne zanima:)

I

Izbrisan uporabnik #488

Oprosti
smile-1.gif

http://www.bankart.si/si/projekti/619,0/default.html

Tvoje ni poleg po teh podatkih, zato zadeva ne deluje...

----
Uvedba nove storitve pri bankah
K implementaciji rešitve na svoje bankomate je prva pristopila Abanka, storitev pa so uvedle tudi NLB, SKB in UniCredit Banka Slovenije.
AVtomatski polog gotovine lahko na določenih bančnih avtomatih svoje matične banke uporabljajo komitenti omenjenih bank, imetniki debetnih kartic Ba Maestro.
Abanka in NLB avtomatični polog gotovine omogočata tudi svojim komitentom, imetnikom poslovnih debetnih kartic BA Maestro
---