Spar restavracija

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.334
303
83
39
Ljubljana
Za štud. bone so tud pijačo skenslal
tongue-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
odivsno kdo ti kasira;) v četrtek sem dobil vodo gratis;) sem jo pa tut že plačal.

ostali:
kolk pa vi pojete, da so vam porcije premajhne? men so tko nekje glih prov (glavan jed, juha, solata, voda). morda kdaj res mal zgleda, sam lačen nisem še nikol odšel. sem pa tam jedu redno vsak dan dve leti. nikol nisem imel kakih prebavnih težav. pribor sem vedno prej pogledu kaj vzamem. redko se je zogdilo da je bila hrana hladna. ko mal skužiš sistem pol že tam v psosode gledaš kaj boš vzel, ne samo tisto kar piše na papirju. solato sem si vedno sam naredu pa tut redko doplačal (ko sem še jedu na bone), tista že pripravljena je tko tko, res niso najlepši deli solate noter.
jst mam do sedaj večinoma dobre izkušnje in ko grem jet grem z veseljem tam.

glede alcapone, pa si grem rajš prek ceste v mercator po sendvič kot pa tam jest. sej hrana je dobra, sam kelnarje so pobral nek z umobolnice.

v mehiški mi je super za jest, kelnarji od kar so bone ukinel so se pa tut popravel. ko sem na bone plačeval so se zelo očitno drugač obnašal kot se sedaj ali kot so se prej do unih k so s kešem plačal.

ales27

Pripravnik
12. okt 2007
72
0
6
Jaz sem s hrano in tudi količino tam zadovoljen., ampak mi je vredu.
Jem sicer redko (2x na mesec)

ahmet_car

poupismen
3. sep 2007
563
0
16
Citat:
glede alcapone, pa si grem rajš prek ceste v mercator po sendvič kot pa tam jest. sej hrana je dobra, sam kelnarje so pobral nek z umobolnice.

Res kot zgubljene hijene.
20 min čakaš, da te postreže. Sem ustal in šel.
Ko grem mim al caloneta sem rajš lačen kot da jem(čakam) tam
bonk.gif

Citat:
v mehiški mi je super za jest, kelnarji od kar so bone ukinel so se pa tut popravel. ko sem na bone plačeval so se zelo očitno drugač obnašal kot se sedaj ali kot so se prej do unih k so s kešem plačal.

Pri nijh je odvisno od dneva.Drugače je to zame najbolša mehiška restvracija v Ljubljani. Porcija + dobra hrana.
Pa meni so mal obogatili z dodatnimi slastnimi jedmi.
Jutr grem ke jest
cheer.gif

btw. Bone so spet ufural.Vsaj zadnjič ko sem jedel ,so tam imeli napisano Novo Št. boni.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
hehe tut jst sem se že ustal v alcapone in tut plačal že nisem
wink-1.gif

tole je pa dobra novica za bone v mehiški, thx!

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
jaz sem pa z Al caponetom izjemo zadovoljen, hrana mi je dobra, postrežba hitre, na bon imaš veliko izbire, zaraven pa dobiš še za pit.Meni se dopade.

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
Jaz tudi z alcapone izredno zadovoljen hrana super postrežba super in hitra...

ampak to v Europark Maribor :D

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.450
3.766
113
Nasvet: v Al Caponu (Lj) ne sejst kalamarov... niti ocvrtih niti na žaru.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Za štud. bone so tud pijačo skenslal
tongue-1.gif

ŠTUDENT IMA, PO NOVEM, OB OBEDU PRAVICO DO:

Če študent plača s študentskim bonom je upravičen do:

glavne jedi
dveh hodov (hodi so juha, solata in sladica - obvezno morata biti vsaj 2), razen če je obrok pica, kjer je obvezen najmanj en hod, ki ne sme biti sladica
2 dcl vode ali brezalkoholne pijače.

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik ahmet_car pravi:
postrežba hitre:

to misliš resno
govoriva o Al caponetu iz spar Ljubljana

fa govorim za Ljubljano, še nikoli nisem čakal, se usedeš....v roku 3 minut so mi zmeraj prinesli meni, naročim pijačo.....prelistaš meni, ko priese pijačo naročiš glavno jed......grem po juhco....glavna jed je kdaj na mizi še preden pojem juhco. Mogoče sem kdaj za račun čakal 5 minut ampak me to ne odvrne od tega da bom Al capone še kdaj obiskal.

LP

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Spar restavracija v Cityparku ima prednost v tem, ker ima veliko izbire. Vedno se najde kaj užitnega za normalno ceno.

Jaz imam pa najraje samopostrežne restavracije Marche, ki se nahajajo na avtocesti po Sloveniji. Kadarkoli sem na poti, se vedno ustavim na podkrepitev. Priporočam.
zmaga.gif

ahmet_car

poupismen
3. sep 2007
563
0
16
Citat:
Uporabnik prijam pravi:
Citat:
Uporabnik ahmet_car pravi:
postrežba hitre:

to misliš resno
govoriva o Al caponetu iz spar Ljubljana

fa govorim za Ljubljano, še nikoli nisem čakal, se usedeš....v roku 3 minut so mi zmeraj prinesli meni, naročim pijačo.....prelistaš meni, ko priese pijačo naročiš glavno jed......grem po juhco....glavna jed je kdaj na mizi še preden pojem juhco. Mogoče sem kdaj za račun čakal 5 minut ampak me to ne odvrne od tega da bom Al capone še kdaj obiskal.

LP

zgleda da po novem so začeli kaka doping sredstva jemati.
Ali pa so jih cepli proti lenoritusu.
crazy1.gif

Dwayne

Pripravnik
22. avg 2007
357
0
16
Maribor
Dostikrat grem v Spar restavracijo. Neprimerno boljše kot gulit sendviče, pa naj so ne vem kakšni.

Ponavadi imajo zelo raznovrstno izbiro hrane, ki sploh ni slaba.

Je pa res, da 'ma vsak svoj okus.

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Mene pa zanima,kako je s temi študentskimi boni v Citypark restavraciji SPAR?
Sam si pač vzameš kar ti pripada, recimo najprej vzameš solato (je po izbiri? in koliko gramov?), potem glavno jed, nato si pa še natočiš juho po izbiri?? Greš do blagajne in daš bon.

To je to za 1.6 EUR??