špar nalepkice

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Če poznaš koga, ki dela v šparu, jo/ga povabi na pivo ali pa pusti kaj tringeta, pa ti naj da 10 nalepk zraven.
wink-1.gif

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Citat:
Uporabnik asteliks pravi:
Kaj ne veš
sprasujem se.gif

Stvari ,kupljene v Sparu, Hoferju, Lidlu niso kvalitetne. Pa ne moreš reči če te kdo vprasča, da si posodo kupil v Sparu.

Res je ... Pred kakimi 7. leti sem si kupil namizni računalnik v šparu (Kišta, monitor, tipkovnica, miška pa tiskalnik) ... čez mesec dni sem ugotovil, da je ta računalnik bil en velik klump! Pa še grafična je bila integrirana ... res modro.
Ampak morem pa priznati, da takrat, ko sem kupoval računalnik, še nisem pojma mel o računalnikih. Zdaj pa me skoraj noben ne more nafarbat.

Večinoma pa se v teh trgovinah prodaja samo roba, kakršno dobiš na top šopu.

Ne more neka živilska trgovina zraven prodajati računalnike pa telefone, na primer, če so usposobljeni za hrano.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.573
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik EmptyHead pravi:
Citat:
Uporabnik asteliks pravi:
Kaj ne veš
sprasujem se.gif

Stvari ,kupljene v Sparu, Hoferju, Lidlu niso kvalitetne. Pa ne moreš reči če te kdo vprasča, da si posodo kupil v Sparu.

Res je ... Pred kakimi 7. leti sem si kupil namizni računalnik v šparu (Kišta, monitor, tipkovnica, miška pa tiskalnik) ... čez mesec dni sem ugotovil, da je ta računalnik bil en velik klump! Pa še grafična je bila integrirana ... res modro.
Ampak morem pa priznati, da takrat, ko sem kupoval računalnik, še nisem pojma mel o računalnikih. Zdaj pa me skoraj noben ne more nafarbat.

Večinoma pa se v teh trgovinah prodaja samo roba, kakršno dobiš na top šopu.

Ne more neka živilska trgovina zraven prodajati računalnike pa telefone, na primer, če so usposobljeni za hrano.
hysterical-1.gif

Usposobljeni so za hrano!!!
hysterical-1.gif

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
no ja .. za nič niso usposobljeni, kot za delo za blagajno, delikateso, nalaganje polic pa delo v skladišču in "kontrolo" robe. Je pa jasno, da bodo trgovke imele več pojma o hrani v šparu, na primer, kot o nekem računalniku.
Itak pa razumeš, kaj čem povedati.

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.575
9
38
Citat:
Uporabnik EmptyHead pravi:
Če poznaš koga, ki dela v šparu, jo/ga povabi na pivo ali pa pusti kaj tringeta, pa ti naj da 10 nalepk zraven.
wink-1.gif

Ali misliš ,da je kdo pripravljen tvegati službo za 10 nalepk...
evil.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.276
7.052
113
pri taščici
Neznancu dvomim da bodo kar dajali nalepke. sicer pa najbrž žžress ni problem. itak jih gre najbrž precej v koš. Nekaj takoj na blagajnn, druge na poti do avta, večine pa doma.