špar nalepkice

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
kolegica bi rada imela Jamiejeve krožnike, tko da če ima kdo viška nalepkic in mi jih lahko pošlje....se priporočam

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
a kr nobedn nč al kaj
cry12bpy.gif

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.077
490
83
tam ko se terc po tori rola
Aj jaj jaj... pa ja naj gre v Spar, pa reče na blagajni zanje. Ljudje jih puščajo tam, tudi jaz. Načeloma ne zbiram teh nalepk 'ugodnosti', ker se večina te robe dobi za isto ceno v kakšni drugi prodajalni. Ampak, kdor hoče, zakaj ne. Enak drek je imel Petrol s tistimi fensi noži, ki so rjaveli, če si jih pozabil v vodi čez noč...

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Aj jaj jaj... pa ja naj gre v Spar, pa reče na blagajni zanje. Ljudje jih puščajo tam, tudi jaz. Načeloma ne zbiram teh nalepk 'ugodnosti', ker se večina te robe dobi za isto ceno v kakšni drugi prodajalni. Ampak, kdor hoče, zakaj ne. Enak drek je imel Petrol s tistimi fensi noži, ki so rjaveli, če si jih pozabil v vodi čez noč...

Ti krožniki in šalce so težki kot kamen. Kdo bi to hotel imeti. Pa tudi sicer mi niso nič kaj všeč.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
nekateri pač to hočejo met. Naj tebe to ne skrbi. Jst pač "rabim" nalepke

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Od kdaj pa so te nalepke? Jaz sem bil v petek v sparu in me ni nic vprasala, ce bi nalepke. Dal sem cez 20 evrov.

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
ksz..
Samo še kar mi ni jasno kako lahko marketing folku tako pere možgane....kakšni krožniki od Jaimija....pač navadni krožniki, katere reklamira Jaime za dober denar folk pa na polno v shoping...ku**c če ne znaš kuhat krožniki še kar nič ne pomagajo
smile-1.gif

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
nekateri pač to hočejo met. Naj tebe to ne skrbi. Jst pač "rabim" nalepke

Samo poskus, da se ponovno ovrednoti odločitev za super krožnike.
smirk-1.gif
Nalepk pa ne pobiram, sorry.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Ajej, a loh prosm neha folk s temi bolanimi, ker zarad takih babnc pol nam ostalim, ki nam dol visi za te klinceve pike pa nalepke, skos morijo po blagajnah.
bonk.gif

Karizma

Pripravnik
28. dec 2012
199
0
16
Milijon odgovorov, pa nobenga pametnega ... A je tok težko ne odpirat teme, če vas ne zanima?
smile-1.gif

skorpy, če bom mela kej viška, ti pošljem, prav? samo napiši mi plis naslov na privat
smile-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
kzs...

men se tud zdi ta folk že prov smešen, k tko bolestno zbira te pike. Najbolj se spomenm tistih na petrolu, ko je nožev in stojal zmanjkal... vsak dan se je ustavil na petrolu, šel iz avta čakal v vrsti, da je lahko vprašal "a so že pršli noži/stojalo?"... jao, ribničan ima teh stojal na kile, verjetno za isti denar. Pa potem še prodajalci skoz težijo - a mate kartico petrol - nimam - a bi jo mel - ne. Pa jo imam, sam sem ugotovil da je bz zbirat, ker ni nič zanimivega nikol, al je pa 10€ ceneje kot na mimovrste. Če pa rečem, da jo mam kartico, samo ne rabim pik me pa prov čukast gleda... pa snickersa v akciji tud nebi hvala...
smile-1.gif

Aja, pa jamie reče po slovensko "dober tek", to je pa mene skor prepričalo v nakup! pred kamero je pa verjetno v naslednji sekundi voščil dober tek v hrvaščini, v naslednji v srbščini, itn...

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.859
2.154
113
Če kdo nuca, mu podarim ali za flašo šnopsa menjam (kdor ponudi več
grin1.gif
) 30 spar nalepk za posodo WMF.

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.446
99
48
Kaj ne veš
sprasujem se.gif

Stvari ,kupljene v Sparu, Hoferju, Lidlu niso kvalitetne. Pa ne moreš reči če te kdo vprasča, da si posodo kupil v Sparu.