Spar: 80 EUR - 42 % = 69 EUR?

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Dokler bodo v Hervisu ob teh "akcijah" 20m kolone pred blagajnami, se trgovcem ni bati.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
KSZ
Temu se v teh modernih časih reče marketing. V starih cajtih, pa so temu rekli čisto preprosto: laganje.
smile-1.gif

Ogo

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
Zgleda so vsi isti, tile trgovci. Jaz sem že isto doživela v Leclercu. Ful so dvignili cene. Pa kar prodajajo ni vredno 50% cene ki je gor napisana. Kr neki. :-(

Zame so edine razprodaje v Italiji. Če Italijane finančna policija dobi da kaj mutijo s cenami (tako kot pri nas) bi jih še par let bolela glava zaradi kazni. Greš v Udine in nakupiš vse kar rabiš. Spotoma nabaviš še špecerijo in te sune, ko vidiš koliko je ceneje kot pri nas. Npr. francoska štruca v Carrefour pride 0,39 eur (cca 2x večja kot v Leclercu na Rudniku, cena v Leclercu cca 0,70 eur).

Z zanimanjem pregledam kakšen letak s super cenami. Mislim, da Špar ponuja Intenso USB 8GB za cca 12 eur (cene ne vem na pamet) in to je kao s popustom. BTW pred novim letom sem iste kupila v Muellerju - normalna cena (brez popusta) 8,99 eur. :) ker pa so zdraven imeli še neko akcijo, so mi na to ceno dali še popust.

Nazadnje urejeno:

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
cene so takšne zaradi monopola.
zoran je najprej zaprl manjše trgovine in tako prisilil kupce da kupujejo v ogromnih trgovskih centrih.

3 trgovci si tako brez problema privoščijo visoke cene.