spanje: kristalna odeja, kristalna podloga,...

js1234

Pripravnik
13. apr 2008
333
1
18
kaj mislite o tem?
Očitno celo deluje in nekomu celo pomaga....
Ima kdo izkušnje?

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Kaj misliš s tem, da očitno deluje? A vidiš s prostim očesom, kako se ležečemu pod njo, zapirajo rane, gladijo gube, debeli denarnica?

matofill

Guru
18. sep 2008
3.690
759
113
Ja seveda pomaga, uni ki prodaja se vseselo debeli, oni ki pa kupi se pa prepričuje pomaga pomaga pomaga, ker sicer je najtežje priznati svojo neumnost.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik js1234 pravi:
kaj mislite o tem?
Očitno celo deluje in nekomu celo pomaga....
Ima kdo izkušnje?

Nategancija na kubik
cool-1.gif

burst

Pripravnik
12. nov 2014
831
0
16
hysterical-1.gif

Pojma nimam kaj je to, kako bi izgledalo, ampak ze naslov je tako smesen, da se avtor zihr zajebava.

Nova tema: Ali kriptonit resnicno vzame Supermanu moč?
cheer.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Jaz sem tudi nabavil kristale in bom nocoj spal na njih. Pa še poceni so bili.

41-dqQvG5-L.jpg

js1234

Pripravnik
13. apr 2008
333
1
18
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Ne morem si kaj, da se ob tem ne spomnim tega

Tine Strela go to Hymalaja

smile-1.gif
ja to sem že videl enkrat....
..
nisem jaz kupil in ne mislim kupiti, je pa potnica "uturila" sorodnikom....za 700€ .... ni sicer v enem kosu ampak na "ogromno" obrokov, ampak vseeno! Se mi zdi neumno podpirat lopove...... no če bo kaj pomagalo naj bo..za zdravje daš vse!

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.260
1.894
113
Tipična nategurina starejših - običajno (Ne govorim za tvoj primer..sam poznam 2 taka) največjih skopuhov. Ne sebi, ne drugim ne privoščijo. Potem ap uleti oseba z nabrušenim jezikom in jim proda meglo za take zneske, da padeš na hrbet.

Za 700 EUR bi si oba lahko kupila spodobni vzmetnici, ter kovter iz runske volne. Bi spala ko povha.
Zdaj jima ostaja priokus nategnjenosti (vsaka šola, nekaj stane..tudi to drži) in bosta kupljeno sintetiko kmalu porinila v kot omare, kjer bo čakala na boljše čase.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik js1234 pravi:
mislim na tole:
http://www.deloindom.si/pisma-bralcev/lezisce-s-kristali
zakaj pa potem nekaterim pomaga?

mislim da tole podjetje prodaja:
http://www.spanovina.si/index.html
samo ne vidim sedaj tukaj tega izdelka!

p.s.
prosim, da tisti ki še nikdar niso slišali nič o tem naj ne komentirajo!

Zakaj nekaterim pomaga? Ker so vsi tisti, ki jim je to kao pomagalo, zadevo hvalili prek spleta, kar ni ravno običajno za upokojence - beri - vsa pozitivna mnenja so napisali nateguni, ki to prodajajo.

Po navadni pošti so pa pisali dejanski kupci, ki se pa vsi počutijo nategnjene.

Ne vem zakaj ljudje rinete v take natege, če hočeš daj meni par 100€ pa ti nabašem kake kristale v obstoječ jogi, pa še blažev žegen dobiš gratis.

joejoe

Pripravnik
30. dec 2007
812
1
16
Citat:
p.s.

Good luck, model, na forumu si debilano nategunsko objavil, kdorkoli lahko napiše, da si ti ali tisti, ki je to kupil, moron in [cenzura], ker se je pustil nategnit. Ali celo drugače, kar jaz sem to napisal. Boš OK?

Lahko pa ti prodam kristale... one kristale soli, k so jih že naši predniki uporabljali za prisdobo za pamet... ščepec pameti...

nik88

Pripravnik
28. maj 2015
231
0
16
Saj tak izdelek že obstaja - steklena volna. Je mehka in iz kristalov. Kaj je narobe z njo? Premala marža za naivneže?

js1234

Pripravnik
13. apr 2008
333
1
18
Citat:
Uporabnik joejoe pravi:
Citat:
p.s.

Good luck, model, na forumu si debilano nategunsko objavil, kdorkoli lahko napiše, da si ti ali tisti, ki je to kupil, moron in [cenzura], ker se je pustil nategnit. Ali celo drugače, kar jaz sem to napisal. Boš OK?

Lahko pa ti prodam kristale... one kristale soli, k so jih že naši predniki uporabljali za prisdobo za pamet... ščepec pameti...

če bi vse prebral bi videl, da jaz tega nisem kupil.....
smile-1.gif