Spanec

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
hm.. ce ne spim 8 ur je brezveze.. sem, ko cujna cel dan..

kaksnih popoldanskih napov pa ne maram.. si ves blesav pol..

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Zadnje čase ugotavljam, da spim, kot da bi me kdo s kolom zvečer po glavi,
Kaj pa, če te je tvoj dragi s kakšnim svojim kolom po glav trešču?
Samo ugibam, ker jaz tud svojo ženičko s svojim kolom včasih mahnem.
Se zgodi....

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Ce hoces bit lep, moras velik spat, ane grdosija?
grims-1.gif

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Mene pa muči zadnje čase, da vsak dan zaspim ob 22 ali prej in se vstanem ob 7. Problem nastane, ker bi rad šel v soboto kam ven, pa se mi spat začne in ob 22 zaspim. :s

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
ksz
Jaz pa zelo malo spim, ker me mojo ženička skoz za špico vleče.
Ne morem spat pol.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.608
4.567
113
50
Na sončni strani ALP
Kje so časi, ko smo rabili samo 4-5 ur spanja na dan. Za vikend pa si lahko potegnil do kosila....
cheer.gif

Potem pa so prišli časi, ko te "nekatere stvari" spravijo zgodaj v posteljo.
grims-1.gif
Se navadiš, razvadiš in sedaj,
če ni 7-8 ur spanja, je že kriza... Mah, staramo se.
crazy1.gif
Se pa redno 2-3x prebujam ponoči. Kot dojenček...
Očitno so to že predpriprave na čas, ko bo mamica pridno spala, oča pa bo letal okoli...
grin1.gif

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Napoleon je rekel ,da za normalnega človeka je dovolj spanaja 5 ur dnevno za ženske 6 ur vsi kateri pa spijo dalje so pa idioti.

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Ker spanec pomlajuje, zdravi in lepša, spim veliko, če se le da. Časa za spanje mi nikoli ni žal, veliko bolj škoda se mi zdi večera, ko moram kmalu spat. Sem tudi veliko bolj produktivna popoldne in zvečer/ponoči.
Ko rano rani, rano dan zajebe!

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Jaz imam tudi probleme z vstajanjem, ni važno kdaj grem spat zbudim se okoli 10-11 pa še naprej bi lah ležal. Spim kot mrtev, nič zbujanja vmes, zbudim se pa cel zjeban, pa ni važno tut, če vstanem ob 7ih. Če hočem vstati ob 7ih ena budilka skoraj ni dovolj. Sem pa bil navajen delati dolgo v noč, ker sem precej bolj produktiven. Zadnje čase pa ugotavljam, da tudi to ni več isto, ker postanem zaspan (včasih nisem bil).

dkivi

Pripravnik
4. jan 2008
835
0
16
ljubljana
spat hodim okoli 2.00 vstajam se pa med 5.-5.30..če je bilo kosilo obilno včasih popoldan ''oddelam'' ene pol urce do urco pred tv-jem
redface-1.gif

kajn

Guru
5. okt 2007
2.843
1.686
113
Iskajoč brata
Jest ze cel zivljenje spim tako. Buf s kolom po glavi in sn mrtev celo noč. Mam iste probleme, če me kdo kliče ponoč; baje se vse zmenim, sam zjutraj popolnoma nič ne vem. Isto če kdo pride v sobo in me zbudi sred noči. Zjutraj se nič ne spomnim. Je pa veliko bolje kot da te vsaka miška zbudi.
Fotr zmeraj reče, da če bi me ukradl ponoč, se bi zbudil ene 500 m oddaljen od hiše
smile-1.gif

Spim pa ponavad okol 6-7 ur na dan in se zbujam pred 8 uro, razen če morm prej vstat.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ko sem mel xy jogi sem spal gut. Pol sem podlegel Doremjovi reklami in sem ga fural kake tri mesece.
Prva 2 tedna sta bla mučna ko pes, sem sam sebi lagal da še bom malo gleda TV; samo zato da sem zaspal pred tv
ker je bil kavč bol udoben.
bonk.gif

Pol sem dormejiča prodal in sem si na bolhi kupil vodno posteljo ki sem jo našel po naklučju tako poceni da me je
sram povedat kok me je stala, sedaj spim ko beba.

Mene samo jebe ena stvar in sicer, da ponči hudo dehidriram, zjutraj mam usta kot da sem pesek jedel, boknedaj
da skušam požret slino ker to kaj je premorem je ko akumulatorska kislina.
smile-1.gif
Probal vse možno, pil zvečer mleko,
vodo, pivo z radensko, đus, ananasov sok, celo belo kavo, nič mi ne pomaga, še vedno tako zdehidriram,
da me včasih že zjutraj ko se zbudim malo boli glava; klasičen indikator dehidriranosti.

Tak da spim kr dobro, j*be me samo to z dehidriranostjo, če ma kdo kak nasvet....

Boknedaj da se zvečer pijan vležem brez da popijem velik kozarec mleka z medom in aspirin, ker imam glavo kot bojler
in cel dan pokvarjen,...

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.138
11.010
113
kod Džej-Zija
Se opravičujem v svoji neizkušenosti, vendar me zanima, kakšne so moderne vodne postelje. A to še vedno zgleda kot v ameriških filmih, ko se vržeš gor, pa začne vse nihati kot barka v neurju, ali je to že kaj bolje rešeno?

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Se opravičujem v svoji neizkušenosti, vendar me zanima, kakšne so moderne vodne postelje. A to še vedno zgleda kot v ameriških filmih, ko se vržeš gor, pa začne vse nihati kot barka v neurju, ali je to že kaj bolje rešeno?

Hehe, ni ravno tako
smile-1.gif
v bistvu sploh ni občutka, da je noter voda, ampak ko da bi bil nek gost gel.. pa če se vržeš gor priletiš precej bolj na trdo, kot če bi se vrgel na navadno posteljo