Spalnica odmeva

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
http://www.kalcer.si/iz_ziiao/index.php

npr tole http://www.kalcer.si/ss_ecophon/index.php

zmaga.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.272
7.051
113
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Kaj danes je napol prazno stanovanje moderno?

Se razume, čimmanj površin kjer se lahko nabira umazanije, nič tepih, etc...in avtomatski sesalec, dela potem skoraj nič.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.522
7.043
113
ja, če imaš za 7m2 robe...

sicer se pa strinjam. se bosta navadila še preden se odločita, kaj bi naredila. če planirata familijo, bodo pa "čiste in sterilne" linije kmalu itak samo medel spomin.

Nazadnje urejeno:

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Torej, tip ne bi rad imel v splanici ničesar razn postelje, potme pa jokca, da odmeva...pač treba se je odločit

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.194
3.562
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Torej, tip ne bi rad imel v splanici ničesar razn postelje, potme pa jokca, da odmeva...pač treba se je odločit

Meni se sicer odmevanje v spalnici zdi moderno, tako da ne vem zakaj komplicira.

robbus

Pripravnik
17. feb 2010
224
0
16
ja, res je, ni mi do tega, da na vse tri stene na polno namečem orjaške slike samo zato, da ne bi odmevalo. Sem nekak upal, da se da to urediti kako drugače. In res je, všeč mi je minimalistično, s čim manj šare povsod naokrog, da je samo postelja, majhne nočne omarice in vgradna omara. Prav nič drugega ne potrebujem v spalnici. Nisem vedel, da je to tako nenavadno, da hoče človek imeti čim manj šare. Saj nismo več v 80-ih.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.522
7.043
113
ni nenavadno, niti ni ne vem kako zelo moderno. "sterilnost" je bila in pred 2010, v tem desetletju je pa les nazaj. Slovenci smo zapopadli in prvič po moje čisto v koraku z modernim. les nam je blizu pa polno ga leži naokoli od februarja.

Če res tako zelo odmeva in se nikakor ne moreta privaditi, potem lahko vseeno nekaj takega naredita kot je Numy predlagal. Ni preveč moteče in našarjeno.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.272
7.051
113
Zakaj bi bila to sterilnost? Ne razumem, zakaj bi človek želel šaro v bivalnem prostoru?

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik robbus pravi:
ja, res je, ni mi do tega, da na vse tri stene na polno namečem orjaške slike samo zato, da ne bi odmevalo. Sem nekak upal, da se da to urediti kako drugače. In res je, všeč mi je minimalistično, s čim manj šare povsod naokrog, da je samo postelja, majhne nočne omarice in vgradna omara. Prav nič drugega ne potrebujem v spalnici. Nisem vedel, da je to tako nenavadno, da hoče človek imeti čim manj šare. Saj nismo več v 80-ih.

Pusti bedake. Fizike pa ne moreš prinesti okoli, trde in ravne površine pa odbijajo zvok.
Kot sem že rekel lahko uporabiš perforirane plošče, zvok pa vpija tudi les, tekstil..
Imaš kup namenskih oblog.. pa si jih daj zmontirati, pač vzameš tiste z najbolj nevtralnim videzom.

Če si poznal svoje želje, je škoda, da se tega nisi lotil že pri načrtovanju prostora.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:

Meni se sicer odmevanje v spalnici zdi moderno, tako da ne vem zakaj komplicira.

ja, če ženska kriči "še še" in to odmeva.... če pa pravi, "a si že" te pa lahko znervira...
tongue-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
Saj za na okna ni nujno da so zavese. Imas tudi panelne zavese, pliseje, ki dobro dusijo zvok