SP v košarki 2014

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

gr69

Guru
15. dec 2009
11.581
2.628
113
še v SLO - ampak komaj
O čem vi to? Jaz zdaj vžgem TV in udobnih 10 prednosti za naše?
17758-icon_confused.gif

Ups - samo še 6!

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
To pa je blo na knap, sicer pol časa brez Gogija. Majo tako čudno igro angolci pa dobro da so radi mimo metali.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Si pa je dosti upal, zdovc, da ga je držal na klopi ko je bilo tako blizu...

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Ja no, sej je prov da ma Klobucar tud pritisk, pa da se navad kej narest, ne pa k zagusti gogija forsirat.

I

Izbrisan uporabnik #488

Je pa vsaj lepo gledat kot ni več Lakoviæa, Nachbarja...

Ker sta vedno negativno presenetila.

Ti pa kar dajo nekaj od sebe, kolko pač lahko in že to kar so do sedaj naredili, je velik uspeh.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Bomo vidl, k bo ksna resna ekipa, tole k o nervozi govorijo pa neki je smesn. Vrjetn komi cakamo, da razbijemo Litvo jutr, pol pa naprej gazit.
evil.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Pau Itak legenda, Navarro mi gre pa na jetra od nekdaj, sam tok k je pa ta tip nadrkan pa fertik, pa se serje se mu.
grin1.gif

p106

Pripravnik
9. apr 2008
36
0
6
Ce zmagata Turcija in Finska, je razvrstitev sledeca: ZDA , TUR, UKR, FIN.
Ce zmagata Turcija in Nova Zelandija; ZDA, Turcija, NZ, Ukrajina.
Ce zmagata Dominikanska in Finska; ZDA, Dominikanska, Ukrajina in Finska.
Ce zmagata Dominikandka in Nova Zelandija; ZDA, Dominikanska, NZ in Ukrajina.

Ob predpostavki, da ZDA premaga Ukrajino.
smile-1.gif

Da nasi naletijo na DOM, je potrebno troje; zmaga DOM in poraz nasih za 14 ter zmaga Avstralije.

Je pa toliko, ce-jev, da sem se skoraj sigurno kje zakalkuliral.
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Potem pa komentator na š2 nima pojma, on je dom uvrstil na 4. mesto in nas na prvo

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
No, naši so še četrto tekmo zapored igrali proti nasprotni reprezentanci in sodnikom. Danes je bilo to več kot očitno.
Angola je imela danes vse skupaj 20 faulov, od tega so jih na koncu naredili 4, da so naši imel FT, ker so hoteli preobrniti tekmo
smile-1.gif
Naši na drugi strani 24.
Sojenje na naših tekmah je katastrofalno. Danes sem gledal še par drugih tekem (GRČ:HRV, BRA:SRB), pa so na parih tekmah pustili kar grobo igro in nobena ekipa ni imela izpolnjenega bonusa, pa so se "mlatili" na igrišču, pa brez faulov. Našim piskajo vsak dotik. Ko je Goran danes znorel za piskano osebno v napadu, ki je NI bilo, je čisto upravičeno norel. Prav tako je Zdovc upravičeno norel. Take kot so pisakli...izključit te sodnike iz prvenstva, tako kot so tistega Italijana!
smile-1.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Se strinjam ja. Hočejo se nas znebit, pa ne samo zato ker smo premajhni, tudi zato, ker smo nevarni! Če pogledaš smo druga oz. tretja najmočnejša reprezentanca iz C in D skupin. Prva je itak ZDA, potem pa smo mi pa Litvanci, potem pa zadaj cepljajo drugi.
Pa lahko imajo ostale reprezentance ne vem kake uspehe...turki itak drugje kot v Turčiji ne znajo igrati. Lani so jih Finci tolkli kot da bi igrali proti nekim majhnim otrokom. Pa ne samo Finci tudi ostale reprezentance.