SP v košarki 2014

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Ni nujno... Sut ni nekaj kar bi se lahko v celoti priucil. Ce bi bilo tako, bi bla kosarka dolgocasna... Pac kombinacija specificnih genov in okolje... Ce ne verjames, poguglaj, je precej raziskav na to temo bilo narejenih...

Goran je ZELO ZELO ZELO popravil met odkar je v NBA. Sedaj me zanima, ali je to posledica tega, da meta v Evropi ni treniral ali je kar naenkrat ko je prišel v NBA začel bolj razumeti basket in začel zadevati? Šut je nekaj kar se da v celoti priučiti, vendar moraš biti v telovadnici cele dneve in samo metati in metati in metati. Pa ne mi zdaj metat Shaqa in podobnih ven, ker bi lahko tudi oni natrenirali met, ampak ti visoki igralci kot je Shaq in podobni niso potrebovali tega, ker so se itak zrinili do koša in zabili žogo skozi obroč.
Met se sigurno da natrenirati. Če se ga ne bi dalo, potem recimo Nowitzki ne bi bil v telovadnici po ure in ure in vadil s svojim trenerjem različne mete, s katerimi "ubija" nasprotnike in jih spravlja ob živce
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Še posebej pri tekmah reprezentance je tandem Bavec/Martič odličen. Na splošno eden boljših komentatorskih tandemov v Sloveniji.

Sem prešaltal. Razlika je kot noč in dan. Zanimiva končnica sicer (TUR:AUS)

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Nihce ne govori o vrhunskih rezultatih, ti so pri nas nemogoci

Pac neko povprecje top4 v evropi recimo

top 4 je zelo vrhunsko,top 50 v EU je vrhunsko,konec koncev je to mesto v prvi petorki v top 10 EU klubov,se vidi da nekater nikoli niste bili na nivoju v športnih panogah

daj daj, v košarki je zelo vrhunsko samo NBA, vse ostalo je pa dobro ali zelo dobro, če govorimo o španiji. Saj se vidi, evropejci sploh ne zabijajo, ki je osnoven element pri košarki, NBA pa letajo po zraku kot turisti.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Še posebej pri tekmah reprezentance je tandem Bavec/Martič odličen. Na splošno eden boljših komentatorskih tandemov v Sloveniji.

Sem prešaltal. Razlika je kot noč in dan. Zanimiva končnica sicer (TUR:AUS)

Mene na RTV prepriča HD slika, na Š1 je nimam, tako da je odločitev izbire jasna. Tekma pa je itak za poj v rit, tak da mi je vseeno kaj kdo komentira, boljše ne bo naredil
smile-1.gif

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Ni nujno... Sut ni nekaj kar bi se lahko v celoti priucil. Ce bi bilo tako, bi bla kosarka dolgocasna... Pac kombinacija specificnih genov in okolje... Ce ne verjames, poguglaj, je precej raziskav na to temo bilo narejenih...

Goran je ZELO ZELO ZELO popravil met odkar je v NBA. Sedaj me zanima, ali je to posledica tega, da meta v Evropi ni treniral ali je kar naenkrat ko je prišel v NBA začel bolj razumeti basket in začel zadevati? Šut je nekaj kar se da v celoti priučiti, vendar moraš biti v telovadnici cele dneve in samo metati in metati in metati. Pa ne mi zdaj metat Shaqa in podobnih ven, ker bi lahko tudi oni natrenirali met, ampak ti visoki igralci kot je Shaq in podobni niso potrebovali tega, ker so se itak zrinili do koša in zabili žogo skozi obroč.
Met se sigurno da natrenirati. Če se ga ne bi dalo, potem recimo Nowitzki ne bi bil v telovadnici po ure in ure in vadil s svojim trenerjem različne mete, s katerimi "ubija" nasprotnike in jih spravlja ob živce
smile-1.gif

Sut je Goran vedno meu, se kot najstnik. Seveda pa tega ne mores vidt na televiziji Je pa ogromno pridobil na eksplozivnosti in splosni moci. Pa glavo so mu spedenal...

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
388
83
Vipavska dolina
KSZ
Pri Slokarju je cela familija "visokorasla". Njega osebno ne poznam, poznam pa njegovega strica, bratranca...
Njegova sestrična se je pa "vrgla" v drug šport, naj bi bila tudi precej talentirana...

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Bosanac turčine rešil😈
Prvič in upam da tudi zadnjič sem naviju za te napihnjene luzerje

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
....
daj daj, v košarki je zelo vrhunsko samo NBA, vse ostalo je pa dobro ali zelo dobro, če govorimo o španiji. Saj se vidi, evropejci sploh ne zabijajo, ki je osnoven element pri košarki, NBA pa letajo po zraku kot turisti.
Koliko košarkaških tekem na sezono si ogledaš v živo? Koliko evro-tekem po TV? Koliko NBA tekem?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
....
Koliko košarkaških tekem na sezono si ogledaš v živo? Koliko evro-tekem po TV? Koliko NBA tekem?

Nič, zakaj?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
A little too late. Ne vem zakaj niso mogli tega express razsodit. Tako kot so lahko recimo med fuzbalom suareza napodili, bi lahko tudi AUS sankcionirali.

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:

smile-1.gif

Drži. Vilfan v svoji knjigi piše, kako je tako Dražen Petrovič treniral met na koš ko nor, ker ga je (že v članski reprezentanci) Kičanovič klical Kamenko, ker niti slučajno še ni imel "mehke" roke po pravih JUS standardih...
cool-1.gif

englishman

Pripravnik
10. mar 2012
533
0
16
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Morda je še kaj pravice na tem svetu:

http://www.24ur.com/sport/kosa...avstralijo.html

Ok, mi bomo za poštenje plačali ceno, a naj se vsaj zadeva uredi.
Kako pa jim bodo to dokazali? Potem lahko kaznujejo tudi naše, ker jim je uspelo v eni četrtini proti Litvi dati 2 točki.

Mene bolj moti jokanje trenerjev - če 3/4 reprezentanc ni sposobnih igrati proti ZDA, potem naj se zopet uvede amatersko ekipo ZDA.