evo ta je zame ova...123 poznam sam po tem da je fan od krupsa
Alex
evo ta je zame ova...123 poznam sam po tem da je fan od krupsa
Bizi pa že ni rasistek!Tudi cigani, ki jih ti ne maraš (to si sam izjavil tu na forumu) se lahko zamislijo.
Rdeči križ in Karitas nabereta večji znesek, pa se ne gresta primitivizma. V preteklih letih so tudi bile akcije, ki so nabrale mio +, brez primitivizma. Jaz gotovo v tej akciji ne dam nič, so še ostale.Primitivc gor, primitivc dol, lohk živiš še 200 let pa ti s svojim neprimitivizmom ne boš zbral miliona vsako leto za dobrodelne namene.
Jaz pa ga in je super človk. Pač njegovo delo je satira in to je to. Res je, da gre kdaj pa kdaj mogoče predaleč, ampak kdo pa ne gre konc koncev v kateremkoli poslu? Če vam je pač primitiven, ga ne gledat in je zadeva zaključena. Ne zastopim, da nekdo karkoli gleda samo zato, da lahko negativno komentira. Isto je na FB. Folk friend-a oz. like-a določene grupe samo zato, da lahko nabija, žali in negativno komentira.to je res, vseeno je primitivn, vsaj njegove fore, ker osebno ga ne poznam.
Rdeči križ in Karitas sta organizaciji Denis Avdić je samo en človek, ki je dosegel to, kar je danes iz čiste ničle. Mal boga primerjava s tvoje strani, se ti ne zdi? Če ti je pa kaka njegova šala primitivna, pa še ne pomeni da je on primitivec.Rdeči križ in Karitas nabereta večji znesek, pa se ne gresta primitivizma. V preteklih letih so tudi bile akcije, ki so nabrale mio +, brez primitivizma. Jaz gotovo v tej akciji ne dam nič, so še ostale.
Še najbolje pa je pogledati okrog sebe in po svojem socialnem krogu in anonimno pomagati tistim, ki jih poznaš. Mogoče so reveži čisto blizu tebe in ni treba, da gre denar preko n rok do njih.
sej ga ne gledam (enkrat se ga, bil zabaven, do neke mere, z dosti primitivnih for v njegovem standup) pa je to bilo to, verjetno nikol več. Radio 1 pa se mi okol obrne, če ga moram slučajno slišat. Celotna ekipa pač na nivoju poslušalcev. Pohvalno da nabere toliko denarja. Ampak to je druga tema.Jaz pa ga in je super človk. Pač njegovo delo je satira in to je to. Res je, da gre kdaj pa kdaj mogoče predaleč, ampak kdo pa ne gre konc koncev v kateremkoli poslu? Če vam je pač primitiven, ga ne gledat in je zadeva zaključena. Ne zastopim, da nekdo karkoli gleda samo zato, da lahko negativno komentira. Isto je na FB. Folk friend-a oz. like-a določene grupe samo zato, da lahko nabija, žali in negativno komentira.
Malo dvomim, da Rdeči križ in Karitas zbereta milijon v 24 urah.Rdeči križ in Karitas nabereta večji znesek, pa se ne gresta primitivizma. V preteklih letih so tudi bile akcije, ki so nabrale mio +, brez primitivizma. Jaz gotovo v tej akciji ne dam nič, so še ostale.
Še najbolje pa je pogledati okrog sebe in po svojem socialnem krogu in anonimno pomagati tistim, ki jih poznaš. Mogoče so reveži čisto blizu tebe in ni treba, da gre denar preko n rok do njih.
Za mikrofonom.Kako pa je avdiću uspelo zbrati mio v 24 urah? na facebooku?