sovražni govor kot komentar

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
no točno zaradi tega reka in nadaljevanja, ki sledi nekako takole: ''buzance na l....'' je potekala prej navedena zgodba z oddelkom za organiziran kriminal na policiji. Je pa prijavil en Iovanovich, ki je zaradi službe hodil pogosto na sodišče in je pač vedel kako in kaj in kam vložiti....Naredil je par tisoč evrov škode in nikomu ništa....

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
tudi mene firbc matra kaj je bilo pri vanz tako hudega...

je pa zanimiv sovražni govor... recimo leta 1914 so v Slovencu objavili parolo "srbe na vrbe"... če bi kdo sedaj to napisal bi bil sovražni govor... takrat je pa požel odobravanje.

zgoraj komentiram tale komentar...

Pravovernik

Pripravnik
17. maj 2013
281
0
16
Citat:
Uporabnik VanZ pravi:
Torej.
Bil sem na zaslišanju, kot lastnik internet priključka sem kazensko odgovoren za vsebino, ki se preko njega pretaka, ovadba je vložena proti (zaenkrat) neznanemu storilcu.

Dafuq, tole pa ne vem, če je res, da mamo take fašistične zakone???
bonk.gif

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
Upam da bo prišlo kdaj do tega da se bo lahko na netu komentiralo samo z svojim pravim imenom in priimkom in nikakor drugače. Kdor si ne upa stati z imenom in priimkom za stvarmi ki jih blati in zaničuje, naj niti ne piše.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.130
5.073
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik musicfreak pravi:
Upam da bo prišlo kdaj do tega da se bo lahko na netu komentiralo samo z svojim pravim imenom in priimkom in nikakor drugače. Kdor si ne upa stati z imenom in priimkom za stvarmi ki jih blati in zaničuje, naj niti ne piše.

Zakaj že? Še v časopisu lahko objaviš anonimen komentar, ne vem zakaj bi bil net drugačen. Sicer pa - zakaj pa potem uporabljaš nick, ne pa svojega imena, podprtega s scanom osebne (saj veš, Novakovih Janezov je v Sloveniji ogromno...)