sosedove muce, mačke

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
sosed ma tri muce, mačke. dve sta domači, ena je perzijska.

ena domača je že bolj v letih. druga domača je malda, napeta, godna..prava.. nisem še opazil 'klobasarja'.

ampak fora ni v teh dveh mačkah, fora je v tretji, perzijski, muslimani, čefurki, ki serje po mojem dvorišču.
sem šel po drva, v temi stopil na iztrebek, filing bolj mehak k nike air jordan, pol v garaži skor špaga jajcotrg..smrdi pa k svinja. pa še šlapo bo treba spucat in spet garažo oprat. pa sme jo ravno ta vikend, k sem končal s klanjem.

kaj mi je storiti? zaklat? dat petardo v rit? mal težje jo bo ujet..ipak ni samomorilska, čeprav je muslimanka. vržt šetardo na koridor, traso gibanja? kje najd petardo..mogoče topovski udar? al pač sam pokličem bratranca, k je alergičen na mačke in bo nalogo opravim 'ko bi reko keks'? sam rabim vizo za vstop v državo. a bo rabil tudi dleovno, ker gre za neke sorte delo?

1001 vprašanje zarad ene bedne muslimanske mačke, k jo lastnik ne more met doma zaprto, ampak jo po zahodnjaški spušča, da se goni okol.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
mogoce pa ni muslimanka, lahko da je pripadnica kasknega tradicionalnega iranskega verovanja
smile-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ah dej no..moj dvorišče, moja drva, moja šlapa.. pa tut če ne bi stopil v govno, nima kajs rat na mojem.

to jetko bi ti reku..ne hod čez opoldne domov, ker ti babo pritiska sosed. pridi raje zvečer..najavljen

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:

to jetko bi ti reku..ne hod čez opoldne domov, ker ti babo pritiska sosed. pridi raje zvečer..najavljen
.
Sej pridem zvečer, moram prej še sosedo pošlihtat.
cool-1.gif

Če je pamet, se da vse zment. Drgač si pa kakšenga pitbulla nabav, sam naj ne bo navajen na mačke, da ne bo še on za njimi sral, potem boš imel dvojno delo.
evil.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a zdej bom mel pa psa, da odganja mačke.
pol ga bom vlačil na dopust, veterinarjem, vsi bodo jokal k bo preminil..

vse bistre resitve.

poment. hm..kako se poment s pametnim gorencem, k vse ve. in k ti tupi, da je macek svobodna zival.

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a zdej bom mel pa psa, da odganja mačke.
pol ga bom vlačil na dopust, veterinarjem, vsi bodo jokal k bo preminil..

vse bistre resitve.

poment. hm..kako se poment s pametnim gorencem, k vse ve. in k ti tupi, da je macek svobodna zival.
Na vrata mu ga nabij, pa bo po moje dojel stvar.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
kako pa veš, da je bil točno ta maček??? a si najdu koran v njem al kaj?

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
kako pa veš, da je bil točno ta maček??? a si najdu koran v njem al kaj?
Ziher je tisto molil, ko se ob določenih urah obrnejo proti Meki... Kako se že reče?

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
467716-post_slo.gif

hysterical-1.gif

Bemu, če softi ne bo tiho, mu ne bo treba več dolgo skrbet za dreke... Se bo lahko z angelčki kregal naprej.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ampak fora ni v teh dveh mačkah, fora je v tretji, perzijski, muslimani, čefurki, ki serje po mojem dvorišču.

A zdaj se pa že s svojimi ne razumeš več?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.425
5.661
113
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

Pa človek se je očitno preveč asimiliral.....hoče bit bl čefurski od čefurjev
evil.gif
)

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik softi pravi:
sosed ma tri muce, mačke. dve sta domači, ena je perzijska.

ena domača je že bolj v letih. druga domača je malda, napeta, godna..prava.. nisem še opazil 'klobasarja'.

sem šel po drva, v temi stopil na iztrebek, filing bolj mehak k nike air jordan, pol v garaži skor špaga jajcotrg..smrdi pa k svinja. pa še šlapo bo treba spucat in spet garažo oprat. pa sme jo ravno ta vikend, k sem končal s klanjem.

kaj mi je storiti? zaklat? dat petardo v rit? mal težje jo bo ujet..ipak ni samomorilska, čeprav je muslimanka. vržt šetardo na koridor, traso gibanja? kje najd petardo..mogoče topovski udar? al pač sam pokličem bratranca, k je alergičen na mačke in bo nalogo opravim 'ko bi reko keks'? sam rabim vizo za vstop v državo. a bo rabil tudi dleovno, ker gre za neke sorte delo?

1001 vprašanje zarad ene bedne muslimanske mačke, k jo lastnik ne more met doma zaprto, ampak jo po zahodnjaški spušča, da se goni okol.

A ni imel Patriot neke metode za odganjanje mačk? Vidiš, pa sta našla nekaj skupnega.
grin1.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
obstajali so neki spreji, ki smrdijo mačkam in se potem ne približujejo.
potem imaš varianto še z vodo. IR senzor gibanja, in priklop na zalivalko. ko pride mačka na mejo, jo pač zalije
zadnja možnost ,nabaviš iz starih vzhodno nemških vojaških zalog SM-70 , ki avtomatko strelja na vse kar se giblje v tistem območju...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

On se je odrekel svojim in je eden redkih, ki se mu uspeva asimilirat.