sosed psihopat

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Lahko razložiš tole ''Motena baba je prebila okna na naše dvorišče''.

V bajti nasproti vaše je naredila okna ali kako?

Meni tudi ni najbolj jasno, ali bi za to da naredi okna na svoji bajti, rabila kaka soglasja?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Fajn bi bilo, da na sredo dvorišča rukneš velik napis: pod videonadzorom. In lepo snemaš njene izpade: sploh kakšne grožnje, po možnosti še otrokom, itd... To bi znalo kaj dvignit odškodnino za ''psihične'' travme.

Snemaš jo (slikovno) lahko le, če je na tvojem dvorišču.
Lahko pa zvok posnameš.

(razen če pri nas še niso zakonov "harmonizirali")

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.834
113
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Fajn bi bilo, da na sredo dvorišča rukneš velik napis: pod videonadzorom. In lepo snemaš njene izpade: sploh kakšne grožnje, po možnosti še otrokom, itd... To bi znalo kaj dvignit odškodnino za ''psihične'' travme.

Snemaš jo (slikovno) lahko le, če je na tvojem dvorišču.
Lahko pa zvok posnameš.

(razen če pri nas še niso zakonov "harmonizirali")
Torej fokusiraš na dvorišče, pač kamera v enem kotu ujame še hišo od sosede.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.154
113
to je res, a za smrad edino ni zakona po katerem bi te lahko preganjali... greš v najem za dva meseca, bajto pa v greznico spremeniš ta čas..soseda se pa naj jebe pol.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
"Palico sem zamahnil tak proti zraku, samo slučajno je vrh zadel glado žrtve?"

Zgoraj pišejo še o dodatnih pogojih, da zadeva obvelja na sodišču. Zaradi snemanja v stanovanje sosede pa lahko pade takoj.

Sicer pa počakajmo na mnenje forumskega pravnika, snecerja...

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
S pendrekom se tam, kjer ni kosti, da ni modric potem.

A tebe kdo plača da take neumnosti pišeš?

Dejansko je povedal resnico....

Pridi k meni pa te bom s pendrekom po mestu, ki mi ga boš ti pokazal. Če ne boš dobil podpludbe me lahko ti 10x nazaj. Če ne pa jaz tebe 10x. OK?

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.984
6.212
113
blizu močvirne prestolnice
hysterical-1.gif

ahmet_car

poupismen
3. sep 2007
563
0
16
nič ne pomaga razen da se preseliš.
10 let sem živel z takim sosedom kateri je delal iste stvari.
Nabijanje muzke ob 2h zjutraj
dretje nerazumljivih izrazov U-S-A
smile-1.gif
moteno
Teror sosedom(hvala bogu meni pa moji družini ni namenil nobene pozornosti)
10000 obisk policistov so skupaj praznovali
smile-1.gif

obisk trgovine samo v kopalni halji za gatami pa 30 cm mačeta
poskus umora voznika LPP brez razloga
poskus umora policista ravno tako
1 leto zapora
obiski policiskih specijalcev večkrat
na -10*C teče samo v kratkih hlačah brez majce.

nobeden mu ni nič mogel
Dan danes je še vedno v svojem stanovanju in počne vse živo kar mu je volja

Ali se pomiriš z dejstvom ali se pa preseli.
Škoda živcev in časa da se ukvarjaš z takimi debili.
Če pa se prebliža tvoji družini pa narediš novinarski pomp.
Vrjanta Silvo Plut

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.267
7.049
113
Citat:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
S pendrekom se tam, kjer ni kosti, da ni modric potem.

A tebe kdo plača da take neumnosti pišeš?

Dejansko je povedal resnico....

Pridi k meni pa te bom s pendrekom po mestu, ki mi ga boš ti pokazal. Če ne boš dobil podpludbe me lahko ti 10x nazaj. Če ne pa jaz tebe 10x. OK?

V trebuh ga boš tako, da bo dobil modrico? Potem boš kar najebal, ker verjetno bo človek kar fasal kakšne notranje poškodbe...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.267
7.049
113
Že ja, ampak mora bit kar orenk udarec, tako kot jih je fasala timošenkova
wink-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Pa še pest v primerjavi z dolgim delom pendreka silo razporedi po bistveno večji površini.

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Citat:
Uporabnik MaverickT pravi:
Dejmo back to topic... O tomijevem sosedu in ne pa o posledicah udarca s pendrekom...

..v mojem bloku je tudi precej živahno in se po osmih letih, junija selim. stalno ružijo stoli, vsi se derejo, tolčejo, skačejo, muzika, žvižgajo, kot da sem v domu za umsko prizadete...tako, da mene dejanja raznih Breivikov sploh ne presenečajo....
...je pa nek skupni vzorec in sicer gre vedno za pretežno podnajemnike....rizična skupina....

Tahudfirbc

Pripravnik
3. maj 2010
304
0
16
Za mizo
Na žalost me tvoja izkušnja sploh ne preseneča.Tudi v bližnji okolici smo imeli podobnega psihota.Sinku se je malo strenalo, fotru je dopizdilo in je našel babo nekje na Dolenjskem in spokal dol.Tedaj se je začel pravi live show, ob enih je drkal na balkonu in se drl na otroke ki so hodili iz OŠ naj kar gledajo kaj jih čaka. Ko so prišli plavi se je zaklenil v hišo in se potuhnil,
Ko je imel svoj dan je tekal nag po vrtu z nožem v rokah in klal namišljene četnike, ustaše ,partizane... potem pa tak v trgovino po pivce.
Ker ga mu prodajalka ni hotela dati ji je nastavil nož na vrat in odšel skozi vrata...pa še je za povedati
Vsak mesec je hodil na remont v Begunje in vedno , ko seje vrnil je bilo slabše...
Bližnji sosed je obupal prodal hišo in se odselil.Vselil se je pa en fant z mlado družino.
In naš sosed je čez dva meseca bil strašno neroden, z glavo je 7-8 zadel asfalt, z nosom 10 x betonski steber..
No v glavnem je svoji psihiatrinji zaupal, da so ga nidže hotele ubiti , štiri je sicer fental ,ampak proti sedim si pa sam mrzel.
Aja modri niso ravno preveč vneto iskali ninž, saj menda v Sloveniji ne rastejo.
Vprašanje je sedaj ali ni vsa soseska imela dosti jajc, da obračuna z enim kretenom ki ti uničuje življenje in če bišel na umsko moteno osebo z
10.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.706
9.908
113
40
MB
sem se pogovarjal s spodnjimi sosedi, ki so polek njega ... se tudi težko brzdajo da ne ukrepajo ....

ampak ne vem .. nisem tak človek povrhu vsega pa je "invalid" in bom pribit na križ in 10 let zapora in podobne fore ... kot so v navadi pri nas, da se pač največje kriminalce najbolj ščiti
wink-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.600
1.128
113
Titograd
Citat:
Uporabnik tomi pravi:

lahko sploh kaj naredimo, ali se bo dejansko moralo zgodit da bo nekomu nekaj naredil preden bo nekdo to obravnaval? pa ni to udarjanje po policiji ker vem da neke prave zakonske podlage niti nimajo

V praksi je približno tako, žal
bonk.gif