Sos paket pri Mobitelu

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.765
6.750
113
pri taščici
Perica, garfield: Jaz sem pisal cene za SOS, vidva pa za SOS+. Ker to ni eno in isto ne pobirajta hrušk pod jablanami
wink-1.gif

Sicer pa vajina cena za SOS+ pogovore drži. Samo kaj ko nas je tako malo v SOS+ in se to ne pozna veliko (ta cena velja samo za klice med dvema SOS+ naročnikoma)
Ampak bolje to kot pa...

Perica

Pripravnik
13. okt 2007
438
1
18
Vem da ni isto. sicer pa so SOS+ vključeni od policije,vojske gasilcev...od sedaj naprej pa tudi pogodbena rezerva vojske. Ko vse sešteješ pa tudi ni tako mala številka. Seveda pa je odvisno koliko naštetih to uporablja.

Sefan

Pripravnik
22. jul 2007
249
0
16
40
SG
Čist tk povedano.... Večina teh "gasilcev", ki imajo sklenjen ali SOS ali SOS+ paket še od znotraj ni vidla kk zgleda gasilski dom. Za M@ je dovolj, da se prinese potrdilo kateregakoli gasilskega društva v SLO.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.765
6.750
113
pri taščici
Najbolj pa me moti to, da ga prineseš "doživljensko".
Med gasilci je največ mobitelovcev okoli leta 2000, pa že takrat niso vedeli za gasilski dom, danes pa sploh ne. Ko smo jih zaradi neplačevanja članarine izključili iz društva in o tem obvestili tudi mobitel se po mojih info ni zgodilo kaj prav veliko.

Sicer pa v našem društvu največ ljudi uporablja SOS paket, ki pa ni praktično nobena ugodnost. Na srečo vsaj tisti s katerimi se največ pogovarjam imamo SOS+ tako da... (potem je res že bolje da bi šli na SI)

kostevc

muhar
24. jul 2007
1.364
2
38
Kostel
kostevc.blogspot.com
Citat:
Uporabnik Sefan pravi:
Čist tk povedano.... Večina teh "gasilcev", ki imajo sklenjen ali SOS ali SOS+ paket še od znotraj ni vidla kk zgleda gasilski dom. Za M@ je dovolj, da se prinese potrdilo kateregakoli gasilskega društva v SLO.

to je res ja, samo za razliko od ostalih, je ta ne vseh intervencijah/vajah/tekmovanjih, ...
smile-1.gif

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
No, sem preveril tole v Mobitelovem centru in če hočeš paket SOS, preverijo v bazi Gasilske zveze Slovenije, ali si sploh gasilec. Tako da kakega hudega švinglanja tu ni več.