soočenje kandidatov

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
tega turka sploh ne poznam tok dobr, kdo sploh je???
od kolega stric
grin1.gif

jakao

Pripravnik
19. jul 2007
406
0
16
nokia
ma kakor obrneš, so iz predsedniškega materiala trije PEterle, Gaspari in Turk, najbolj pa prepriča Turk s svojo umirjenostjo in kjer je to možno tudi jasno izraženim stališčem. Poglejte njegov sajt, tam ima kar precej jasno izraženih stališč. MOj glas gre njemu.

Ne bi o jelinčiču, ker je navaden gostilniški nekulturen nabijač.

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ja sam se jelinčič vsake volitve visje prebije! letos bo 3. zihr! jest ga bom tud volil... Da bi zapihal malo drug veter v naši političnih vrhovih...
Jelinčič je že zelo stalna burja slo. politike...

Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
petrle pa turk sta tok stereotipna, da se mi ne zdita uredu!...
... tega turka sploh ne poznam tok dobr, kdo sploh je???
Najprej napišeš, da je stereotipen, potem vprašaš kdo sploh je...a se ti norca delaš?
confused-1.gif

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Spremljam slovenske medije. Zaenkrat se motijo, ker je verjetno celo njim preveč butasto to, kar je naredil Jelinčič s svojim imenom, da bi bilo res. Ampak žal je. Ti spremljaš slovenske medije? Ravnokar je zelo razširjena reklama za neko loterijo s sloganom: "Zasluži milijon eurov!" Se ti torej zdijo slovenski mediji vzor slovnice?

Naziva si v Sloveniji (tudi drugod verjetno) NE MOREŠ sam izbrati. LAHKO pa si spremeniš/dodaš priimek. In točno to je naredil Plemeniti, ker druge variante, kolikor vem, NI (torej se ta priimek sklanja v formatu, ki je za priimke predviden). Obstajajo ljudje z nazivi, ampak ti so si jih zaslužili. Ivan Grozni ni šel sam na matični urad in si nadel svojega naziva.
stupid-1.gif

Nisem pa napisal, da je Plemeniti italijanski priimek ali da si ga je Zmago nadel s tem namenom. Napisal sem, da bi nekdo, ki ga ne pozna, lahko sklepal, da je gej, ki je poročen z Italijanom.

Če se pa on z jezikoslovci in zakonitostmi slovenskega jezika ne strinja (in še novinarji zaradi njegove gobezdavosti), me pa prav malo briga. Pravilno se sklanja Plemenitija, Plemenitiju in pika. Pravopis v roke in preveri.

Če se motim, bom zelo vesel, če me kdo popravi, ampak prosim, ne s "pomočjo" slovenskih medijev, ker so zelo zelo slabo merilo.

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.009
-369
113
jest ze vem kdo je on, sam pač zgodovine njegove pa ne poznam! in govoril sem v smislu nastopanja, govorjenja pa obnašanja v medijih... tuki je stereotipen...

Duschmanyn

Pripravnik
30. avg 2007
257
0
16
Citat:
Uporabnik jakao pravi:

Ne bi o jelinčiču, ker je navaden gostilniški nekulturen nabijač.
Jelenčič bo pač zmagovalec, spomni se ankete 24 ur, ki so jo hitro umaknili, ker ni kazala korektnih rezultatov.

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Ja seveda ... potem se boš pa zbudil.

Jelinčil je samo en lolek, ko je glasen tam kjer ni treba in tam kjer ve, da ne more nič narediti. Tam, kjer bi ga pa človek potreboval in bi s svojo "težo" (ne mislim osebno težo) nekaj lahko naredil, takrat pa se vdre v zemljo in ga ni. In če mislite, da bi se z Jelinčičem spremenili odnosi z Hrvaško se hudo motite. V tistem trenutku bi obrnil ploščo kot že ničkolikokrat in bi govoril čisto drugače.

Sam podpiram Gasparija, ker je že čas, da dobimo nekega normalnega predsednika, ki ima glavo na pravem mestu in kar je najbolj pomembno ni pokvarjen. Če koga moti dejstvo, da je bolj umirjen, da ni klovn, potem naj si njegovo nasprotje poglega ml. Busha. On je klovn, on je lapavi, se smeji in je budala ampak kaj ima narod od njega? Nič.

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Vsaj toliko kot Danilo, prej bi rekel da več. Glede na to, koliko je Gaspari nadoknadil proti Danilu.

mimmy

Pripravnik
6. avg 2007
520
2
16
z glavo med oblaki
Ok, v slovenskih medijih imajo samo slovnične cvetke, se strinjam. Moj fotr je profesor slovenščine in se včasih prav zgraža, kake klatijo.
O Zmagu in njegovem priimku pa ne bom razpravljala, ker mi je tip antipatičen, ker je zdrahar in otresa svoj gobec povsod, kjer se mu zazdi. Konkretne akcije pa še nobene...

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
boljše, da jelinčič direkt pove, kot pa da bi se delal finega... Vsaj ne igra in se pretvarja, kot skoraj vse drugi kandidati!

Jaz sem za jelinčiča
wink-1.gif

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Ma kaj bo Gaspari? Človek se niti nasmejati ne zna. Da ne omenjam njegove resnosti in smisla za humor. Ko en lolek se drži. Zadržan in flegma človek.