Sony Xperia T

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
tumblr_m63ri4SKZN1r3zat8.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.384
313
83
Punca ma en problemček na omenjenem telefonu. Skratka pri meni na samsungu ko na začetnem ekranu potegnem dol s prstom in tam vklopim wifi, mi samo začne iskat razpoložljive vire in jih pokaže, tudi zaklenjene, pri punci, pa če tako vklopi nič ne pokaže, samo vklopi se wifi. Če gre pa pod nastavitve in tam vklopi pa kaže, samo malce zamudno in najedajoče je, da mora zmer tam prižigat, da ji pokaže kam se lahko konekta. Se da to kako poštelat?

Nazadnje urejeno:

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
mene pa matrata Xperia T, Samsung Galaxy S3 Mini, pogojno še Ion (ker se ga ne dobi v navezavi s katerim od naših operaterjev ...
tongue-1.gif
) ter Motorola RAZR MAXX (upam, da je ta pri Simobilu, ker piše samo Motorola Razr)

skratka, T mi deluje super, na razne napake zornega kota gledanja ekrana nisem občutljiv, me pa malo skrbi velikost. (enako velja za Ion)

pri SGS3mini me pa skrbi podhranjenost (mislim, da ima dvojederni 1 gHz proc), plus da ima menda T super fotič.

Motorola pa ima bomba baterijo, me pa skrbi, ker Motorole ne poznam prav dobro ...

Nokia Lumia 800, ki jo imam trenutno ima par stvari, ki mi malo kravžljajo živce ...
tongue-1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Moto in google pripravljata telefon, zato me ne čudi, zakaj ima nexus4 tolko pomanjkljivosti.
evil.gif
Verjetno bo poleti vse jasno, v času sgs4.

pretnarm

Pripravnik
22. jul 2011
52
0
6
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
mene pa matrata Xperia T, Samsung Galaxy S3 Mini, pogojno še Ion (ker se ga ne dobi v navezavi s katerim od naših operaterjev ...
tongue-1.gif
) ter Motorola RAZR MAXX (upam, da je ta pri Simobilu, ker piše samo Motorola Razr)
Xperio Ion se dobi pri tušmobilu (HSPA verzija)
evil.gif
, kaj pa recimo Xperia V, ki je naši operaterji ne ponujajo, ima pa praktično iste komponente kot Xperia T, edino screen je 4,3'', poleg tega pa ima IP57 certifikat
pa še simobilov LTE lahko uporabljaš, ker podpira LTE 800/1800

Nazadnje urejeno: