Na spodnji povezavi je krajši review :Citat:
Uporabnik miha123 pravi:
Gledam tole Xperio, ki mi je izredno všečna in razmisljam o nakupu. Ima kdo kakšne izkušne z njo?
hvala!
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Vsi novi Sonyji so tud men zlo ql. Mislim da nimas kaj zgresit. Pa vedno dajejo posodobitve ven, telefoni so pa tudi zelo kvalitetno narejeni sploh teli visjega razreda.
Citat:
Uporabnik volvo5er pravi:
Upgrade na 4.1 naj bi bil na voljo v Q1 2013, najverjetneje februarja.
slo androidCitat:
Uporabnik Marauder pravi:
je že kdo, ki bi dal lastno oceno telefona? Mi moj telefon "nagaja", pa razmišljam o menjavi...
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Vsi novi Sonyji so tud men zlo ql. Mislim da nimas kaj zgresit. Pa vedno dajejo posodobitve ven, telefoni so pa tudi zelo kvalitetno narejeni sploh teli visjega razreda.
..razen njihovi zasloni, ki imajo kot gledanja lih 30° in updejti, ki zaostajajo kaksno verzijo. Xperia T ima se vedno 4.0.4, pricakuje se jelly bean (buhve kdaj) 4.1, ko je ze 4.2 pred vrati.
So pa (vsaj meni) najlepsi Androidi in solidno narejeni.
Citat:
Uporabnik Marauder pravi:
je že kdo, ki bi dal lastno oceno telefona? Mi moj telefon "nagaja", pa razmišljam o menjavi...
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Lej, eni ne locijo S-IPS matrike od TN. Taki so izvzeti. Nekaterim je slika - slika, tudi ce imajo 2500x1600 resolucijo ali 800x600 jim je isti drek. Pa ne mislim nate.
Za Iona ne bom govoril, Xperia T pa ima (ce nisi ravno slep) precej slabe kote gledanja. Pod kotom, ko malce obrnes telefon se barve "razbarvajo, obledijo" docim se pri konkurenci niti ne. Same barve so realne, kul, ni kaj rect. Kot gledanja je pa nikakvi.