Sony XPERIA ION

halosmrekca

Zelenc'
17. dec 2012
8
0
1
gerbičeva 49
Obišči stran
Vaš mnenje o tem telefonu?
sprasujem se.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Mam na testu, kul zadevca, čeprav mi je smešna njihova politika, ker mu XperiaT odžira prodajo.

Je pa kr "cegu" men sicer sede da imaš feling da ne bo takoj razpadel
grin1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Mel pred časom Galaxy S3, sedaj imam omenjeno Xperio.
Zelo solidna zadeva, kvalitetno ohišje, v roki deluje bolj kompaktno kot S3. Glede hitrosti, pa je S3 hitrejši ampak nekaj hudega ni oz. je Ion večč kot zadovljivo. Kamera je ok, baterija je mogoče malce slabša kot v S3...skratka, glede na to, da sem dal za en teden starega Iona 240€, je zadeva več kot odlična. Recimo na bolhi za tak denar dobiš kar konkretno stare Galaxy S2, katerega sem tudi imel, pa je Ion kar krepko pred S2, že samo zaradi reslucije in velikosti zaslona.
Edino kar me je pa res šokiralo je pa da nima senzorja za svetlobo, tako da si sam preklapljam svetilnost zaslona. Ampak ni take panike.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Kera je zadnja uradna verzija androida? Je kaka stran, kjer so vsi uradni romi zbrani? Cena 250 eur je zelo mikavna.Fon ma hude spekse in dobro izdelavo!

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
4.0.4 če se ne motm.

Jah 250€ je zelo zelo dobra in ubita cena. Drugače je nov 485-500€

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Ja 240€ za par dni starega, še zapakirana z računom in vse. Mal sem mel sreče, zato pa nisem okleval. Izdelava telefona je res vrhunska, zaslon super in res nisem dolgo okleval.
Je pa res uradni trenutno 4.0.4, naj bi pa kmalu prišel tudi 4.1

Aja pa, če se bo kdo slučajno spraševal, zakaj sem S3 sploh prodajal? Telefon je fantastičen ampak sem ga prodal ravno za toliko, da sem doplačal "le" 30€ in imam za to vrednost novo Xperia Ion ter novega Nexusa 7
evil.gif

Nekateri telefoni so pač enostavno podcenjeni

Nazadnje urejeno:

halosmrekca

Zelenc'
17. dec 2012
8
0
1
gerbičeva 49
Obišči stran
No jaz ga imam tudi,prvo kar mi je všeč je,ko ga primeš v roke veš da nekaj imaš,potem fotke uauuuuu,kamera nora,display HD oh sploh,kaj naj še rečem sem gledal tudi samsunga ampak enostavno samsunga nikoli več.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
lol Samsunga nikoli več.Kot da je to to in se nebojozadeve več razvijale
bonk.gif

Najnižje cene so okoli 300 eur. Tale za 240 eur je bil res sreča.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Ja ne, hahah.

Če bi bil sony pri nadgradnjah hitrejši, bi se tut telefoni bolj prodajali in nebi zgubli tolko cene.Škoda no, ker majo lepe in kvalitetne telefone. Je pa verjetno boljši nakup, kot pa sgs2.Treba bi blo v živo videt.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
soryy sam kak Sony ni več z Erricsson-om dela zlo grde telefone kot da bi gledu kopijo Lumia od Nokie..
grims-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
čakaj da še omeni da pa ravno slučajno svojega ion-a prodaja....... a ne?
smile-1.gif

Ne nisem je prodajal. Še.
Jo pa zdaj. Tako da če koga zanima evo jo za enak denar dajem naprej...torej cca mesec dni stara Xperia ION, kupljena pri Tušu z vsemi papriji, rabljena cca mesec dni (jaz sem zapakirano odprl kakšen teden dni predno smo pisali v tej temi), za 240€.
Prodajam ker bom verjetno res po letih Androida poizkusil še z WP
smile-1.gif

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
kaj a sony in ericsson nista več skup? jaz sm mislo da so samo ime umaknili s telefonov vsebina pa je še vedno ista....kaj pa te ericsson dela zdaj?

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik boskosi pravi:
kaj a sony in ericsson nista več skup? jaz sm mislo da so samo ime umaknili s telefonov vsebina pa je še vedno ista....kaj pa te ericsson dela zdaj?

Bluzi. heheh Sej ne. Ericsson se še vedno bavi s telekomunikacijsko opremo, ki jo razvija in prodaja operaterjem širom sveta. V tem je vedno bil top, morda celo najboljši.Delaj kar znaš najboljše
grin1.gif
Skandinavci.press

Majo tut nek projekt z djem Avicii
cool-1.gif
http://www.ericsson.com/