Sony PSP

fuzi007

Pripravnik
30. apr 2008
182
0
16
če je bilo to meni namenjeno obstajajo 3.90 m33 in 3.71-4 m33. Najbolj stabilen do sedaj je 3.71-4 m33.

LP

woowek

Tajkun 08
7. sep 2007
693
1
18
ja tebi. Samo jaz sem že updejtal na 3.95 in zdej nwem ali lahko dam drugi firmware?

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Mene pa zanima sledeče ;

Gledam te PSPje, ta nove slim varjanto v Big Bangu pa me zanima .... a konzola ima že vgrajen WiFi oz. WLan ali je potrebno kaj dokupit, da lahko pričneš uporabljat brezžični internet ?

Zanima me še, kako srfaš po netu, ali je to kakšen browser ali kako ? Kako vpisuješ strani in besede v iskalnike, če ni tipkovnice in touch screena ?
Nikoli se nisem ukvarjal z temi malimi konzolicami, zato tudi takšna
hysterical-1.gif
vprašanja.
Bom pa hvaležen za vsak odgovor poznavalca, ki mi bo malo razjasnil zadevo. Hvala

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
WIFI je ze vgrajen, ima stikalo za vklop in izklop, samo nastavitve vneses in si ze na netu. Pisanje je pa podobno pisanju na gsm-u, samo da gre pri konzoli dosti hitreje.

woowek

Tajkun 08
7. sep 2007
693
1
18
Jaz sem ga dobil par dni nazaj. Srfaš lahko preko wlana, sam dostop do interneta rabiš. Browser mi je všeč, ker ga lahko povečaš čez cel zaslon in je vidno polje zelo veliko. Vendar mi strani odpera dokaj počasi?? a drugim odpera hitro?

Tipkovnica je narejena tako da z smernimi tipkami izbiraš kvadratke na katerih so črke. Na podoben način kot pri mobitelu. še slikca http://www.askdavetaylor.com/0-blog-pics/psp-enter-connection-name.png

Nazadnje urejeno:

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Navi Boy:
kakšne nastavitve vpišeš ? Jaz z mojimi WiFi napravami dostopam do svojega omrežja brez da kaj vpisujem, no razen geslo in ključ za dostop, druga pa ne.

Uporabnik pred menoj pravi, da dolgo odpira !? To je ziher odvisno od hitrosti povezave, ki jo imaš in tudi verjetno router mora bit dokaj kvaliteten.
Jaz sem si v sredo kupil Linksys WRT in ti rečem, da na dlančniku zadevo odpre skoraj takoj.
Hmm ... hvala za odgovore, lahko še kdo kaj napiše, da se lažje odločim ....

P.S.
kako pa je zadevo odklenit ? A je to težko ?
sem bral, da je to 2 min. dela ...
confused-1.gif

A se dobijo kje kakšna SLO navodila ... datoteke za izvedbo sem že staknil ...

woowek

Tajkun 08
7. sep 2007
693
1
18
Možno da je router nagajal. Ker sem bil v enm kafiču.

Sej nastavitev pri odprtem dostopu ni potrebno vpisovati, daš scan da ti najde potem pa sam naprej da ustvariš povezavo. Vpisuješ samo pri WEP, WPA..

Zadevo moram tudi jaz odklenitii. Vendar so mi nekateri rekli da če jo hočem sam moram imeti še eno baterijo in kartico. Drugi ti pa odklenejo za 10€.

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Verjetno bi potreboval tak komplet, če bi delal : Pandora's battery in sicer unbrick .
Če pa FW nadgradiš na 3.71 ali 3.90 pa verjetno to ni potrebno. Ne vem, morda se bo kdo našel, ki bo več povedal ...

Kako pa odpira strani ? A se lepo vidi, je normalno berljivo in ali prikazuje tudi slike ... itd.
Mislim, če je tako kot recimo na dlančniku ?
Daj poslikaj malo svoj PSP pa prilimaj kakšno sliko, ko srfaš, da malo vidim, kako zgleda.

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Ja a geslo in kljuc ni nastavitev ? Meni recimo v mestu najde 10+ brezzicnih omrezij, pa mi niti enkrat ni uspelo priti na internet, vedno zahteva kaksno nastavitev, tako da mi je minilo, da bi se karkoli poizkusal, doma pa nimam routerja. Aja, pa se to, bil sem v kaficu, kjer je wifi free, pa isto nisem mogel gor.

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Potem pa je to za en d**k a ne ?
Bolje dat nekaj keša zraven pa nabavit EEE od Asusa če se ne motim, ki ima 4GB ... tam pa laufa itaq vse.

Tole sem mislil:

KLIK

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Ko mi je tipson odklenil PSP sem videl, da ima router doma in mu recem, kako se gre na internet, nekaj pritiska in takoj je gor, sem mislil, ok, to ne more biti tezko, ampak meni ne uspe.

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Hja, morda pa je signal bil na teh tvojih točkah v mestu zlo slab ... morda.
Mislim, vleče me ta PSP, ker baje lahko daš Visto gor, za navigacijo da sploh ne govorimo ... itd.
Ampak se hočem prej prepričat, kako in kaj preden se odločim.

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Mozno je tudi to. Kolega je bil na Irskem na nekem usposabljanju in je bil 14 dni v hotelu, brez problema je chatal preko pspja z nami. Izgleda, da so tuji hoteli dobro pokriti s tem. Dobi se program, ki ga das na psp in isti program, ki je za pc in je podoben msn-ju. Dobis tudi programcke, kjer lahko igras igre za GSM in tudi program, ki omogoca download aka. utorrent. Je pa res nekomu uspelo nalozit winse gor, malo na youtube poglej, kjer je filmcek.

woowek

Tajkun 08
7. sep 2007
693
1
18
v meniju greš ustvarit novo povezavo (network settings ->infrastructure mode-> scan-> potem pa samo naprej če je odprta povezava. Z wep se še nisem ukvarjal.

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Kako pa ves, ce je odprta povezava ? Pri nekaterih napravah je zraven kljucavnica, tukaj ni nic.

woowek

Tajkun 08
7. sep 2007
693
1
18
sej ti napiše. Če je zaprta piše wep. Za odprto pa nevem kaj že. In potem jo potrdiš pa sam naprej

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Pri dlančniku je lepo prikazana ključavnica, če je zaklenjeno, pa še moč signala ti kaže.