Sony Ericsson w910

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Sony Erissoon w910

Je že kdo imel v rokah ta telefon? Kakšen je?

Glede lastnosti, poznam zadevo, zanima me, kako se obnese v praksi?

Kdaj bo v prodaji pri nas? Ga je mogoče pričakovati v kakšni Mobitelovi akciji? Predvidena cena?

Kakršnakoli informacija bo dobrodošla.
smile-1.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Pri Mobitelu ga dobijo v decembru.

Kakšna pa naj bi bila okvirna akcijska cena? Se komu kaj sanja?

Izy

Pripravnik
8. maj 2007
191
10
18
LP!!!
cool-1.gif

Danes nabavil omenjen telefon pri M@. Zanima me, če je normalno, da smerna tipka ne daje enakega občutka v vse smeri.
frown-1.gif
Za levo ali dol se lepo sliši klik medtem, ko gor in desno je malenkost mehkejša in ni slišati in občutiti prej omenjenega klika.
Še kdo z podobnim občutkom, ali moram nest nazaj?
jezen.gif

Morda me se malenkost moti osvetlitev tipk, predvsem slušalki sta v navidez obupno cenenem odtenku.
In nekako se mi zdi, da deluje počasneje. Nekaj casa se ne odziva potem nahitro nadoknadi in preklopi med menuji, kot sem natipkal.
crazy1.gif

Drugače je pa kar opazen napredek v primerjavi z mojim sedanjim W850. Predvsem je manši in ima večji zaslon.
zmaga.gif

Ostalih stvari še nisem uspel prebrskat, ker se šele polni.
redface-1.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Meni so vse smerne tipke enako ''mehke'' oz. je pri pritisku na vse štiri smeri enak občutek.

Se mi ne zdi počasen. Kolikor brskam po meniju se mi normalno doziva in ni nekih naglih preskokov. Mogoče pa si samo ti prehiter pri tipkanju.
wink-1.gif

Izy

Pripravnik
8. maj 2007
191
10
18
Klik se tudi sliši v vse smeri enako? To je klik stikala. Zvok tip pa na tihem načinu.

Izy

Pripravnik
8. maj 2007
191
10
18
Hvala za informacije! 5*

Sem malo razgibal tipke in zgleda, da bo ok.
cheer.gif
Je pa imel w850 bistveno bolše tipke, še posebej smerne.