Sony Ericsson - Kaj se dogaja?

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
In zakaj potem kupujes take zadeve, ce "cel kup stvari ne rabis"???
Ni mi jasno. Prevec cvenka??
Za tebe je dovolj povsem osnoven terminal. Se ti ne zdi?
Lp

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Hitrejši prenos preko UMTS je s HSDPA, v praksi je uporabno samo če se s mobilcem povezuješ na internet (namesto fiksne linije), pri raznih 200 kb temah je razlika zanemarljiva.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
V tem primeru pa je E63 super izbira, tudi baterija nadpovprečno dolgo drži. Po tovarniških podatkih celo 18 dni (yea right, ampak tudi če pol manj zdrži je fantastičen podatek).

Pozabil sem prej napisat še, da nima druge kamere, torej videotelefonija praktično odpade (sicer pa mi pokaži koga, ki to uporablja
tongue-1.gif
).

Sta pa dva plusa proti E71: 3,5mm priključek za slušalke in dodana tipka /

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
Citat:
Uporabnik mAn pravi:
Torej je to potem pravzaprav dobro ta trenutek? Jaz svoj SE nesem k Mobitelu, da nekaj ne dela (kar je res), kar bo pomenilo, da bom čakal mesec dni (mislim, da je rok 45 dni) in potem mi bodo morali dati nov telefon...
Je to izvedljivo v praksi?

v teoriji je izvedljivo.
ravno kolega je 3 tedne nazaj dobil vrnjen denar za p1i ker mu ga v 45 dneh niso poslali nazaj s servisa.
ce ze probas igrat na to noto ti predlagam, da ga neses na mobitel, mogoce bo se pri njih kak dan stal..

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
KSZ
Iz prve roke:
23. januarja je bil na Mobitel oddan telefon, ki ni prepoznal SIM kartice. Priznana je bila garancija, dobil sem nov telefon, ki sem ga prejel 20. februarja. Torej, malo manj kot mesec. Šel je na popravilo v Italijo, ker je bilo na garancijski list nekaj dopisano v italijanščini, gor je bila dopisana tudi nova IMEI koda telefona.
LP!

Trupl0

Pripravnik
21. sep 2007
213
16
18
Gottschee
no jaz ga pa še nisem dobil nazaj... dal sem ga 20. januarja... danes klical ( ker je 24.2 prišel nazaj kao popravljen ampak ni bil...dan nazaj v popravilo v roku 15 minut ) in mi je rekla gospodična na drugi strani, da priznajo samo tisti čas, ko je telefon na servisu fizično prisoten... Zdaj vem, da je zakonodaja taka, da mene ne zanima v katerem predalu ga imajo cel mesec ampak me zanima kaj se lahko v tem primeru stori...

Torej P1i na servisu od 20. januarja...izguba signala.. Italijanski servis poslal telefon nazaj brez delovnega naloga ( ne ve se kaj so delal, če so kaj delal ) s potegnjeno črto na garancijskem listu ( tam kjer piše opravljena dela al kaj že ).... Telefon so fasal nazaj...Danes je 49. dan odkar sem dal GSM na servis......
Torej po njihovem bom telefon dobil enkrat meseca maja.... Jutri še enkrat pokličem kaj je s telefonom... če mi ne bodo znali nič povedat posredujem vse naprej na tržnega.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
aprila baje da pridejo novi SE-ji v SLO. okrog prvega aprila bo vse urejeno z novim uvoznikom, potem pa bodo začeli dobavljati modele.
pomojem bodo prišli vsi modeli na trg v SLO razen teh, ki so bili napovedani v barceloni:)

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.469
448
83
Uvoznik ostaja aimhigh plus, naslednji mesec pa bodo zagotovili tudi servis preko sestrske firme toptime.Kaže da bo dhl postal zgodovina
smile-1.gif