solarni polnilec

marjan

Pripravnik
25. jul 2007
799
3
18
Kupujem solarni polnilec za iPhone, pa me zanima če imate kašne izkušnje s tem?
Zdaj poleti bo prišel večkrat prav, ker baterija itak zdrži max. 1 dan, če se mal igraš....
Kateri je najboljši(razmerje kvaliteta-cena)?
a ima kdo tega: mobitel
Mogoče kakše drug iz bolhe?

LP

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
poglej na dealextreme, tam je tega ko dreka. pa tudi mnenja uporabnikov so zraven da hitro vidiš kateri so ok in kateri ne

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Sem kupil podobnega na sejmu v Pordenonah...kakor so mi razložili tam dol je tisti model z linka (ni isti ampak izredno podoben) starejši model in jaz sem vzel novejši....star model je bil 8€ ,nov pa 15€ ..................ravno včeraj sem dal prvo polnjenje skozi in mi je nokio E71 napolnilo do konca brez težav...in to ponoči.....v navodilih pa je pisalo da moram vsaj nekaj ciklov dat skozi da se dobi pravo kapaciteto baterije tega solarnega polnilca....poleg ima še da ga lahko polnem preko usb,ali električne vtičnice in pa solarno....in en kup priklučkov za raznorazne gsm,fotoaparate itd....pa še lučko ima.

kapaciteta baterije 2600mA
Dodam sliko ko bom doma :D

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Ja.....ima noter baterijo od 2600mA...praktično zadevo polneš preko sonca,usb...ali utičnice......napolneš baterijo ki je v tej zadevi in potem samo priklopiš v gsm in se že gsm polne....pa še kaže po 25%,50%,75% in 100% koliko je baterija v solarni zadevici še polna.

Mi je blo smešno za tistih 15€ pa sem ga vzel...kar bo pa bo.Za enkrat je fanj.