Softwear

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Če z novim softwarom niste zadovoljni naredite naslednje: priklopite Nuvija na računalnik in odprite disk NUVI. Nato v mapi Garmin poiščite datoteko GarminDevice.XML Documents in jo odprite z Notepade in vrednost trenutnega software spremenite v starejšo različico(<SoftwareVersion>340</SoftwareVersion>). Ko ste spremenili samo to in nič drugega shranite. Naprave ne!! odklopite ampak takoj zaženite Webupdater in ponovno naložite različico katero ste v Notepadu napisali. Nato odklopite napravo in potrdite z DA, ko vas naprava v zagonu vpraša, če naloži starejšo različico. Deluje preverjeno za vse Nuvi naprave.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Software je drugače, sicer pa hvala za namig.

ant

Pripravnik
Eno vprašanjce na hitro: kako prepričati nuvija 250, da bere karte iz kartice in ne iz spomina?

Naložil sem namreč mapsupp.img datoteko, ki zajema zemljevide AR in ASC pa še Evropa 2010.

Sedaj pa nimam nikjer možnosti, da bi ta zemljevid uporabil. Tudi v nastavitvah so vidni samo original naloženi zemljevidi.

Hvala

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.085
5.659
113
A ni na SD-ju gmapsupp.img ? v mapi garmin seveda!

Kamele0N

23. jul 2008
42.085
5.659
113
Nevem če ni mogoče fora v notepadu....sam tm mi ne najde tvoje ukazne vrstice za FW verzijo z pomočjo ctrl+F....lah da je to ker sm delu to z wordpadom??

Je pa tko da tm spremenim iz 480 (FW4.80) na 250 (FW2.50) sejvam.......pa pol k inštaliram drajver pa pržgem se nč ne zgodi.....in tud v tem TXT dokumentu je s5 čudežno spremenjeno iz 250 na 480

Kamele0N

23. jul 2008
42.085
5.659
113
ne ponud mi nobene druge opcije kot 4.80....pr webupdaterju!

Zato sm si iz perry nuvi direkt 2.50 dol poptegnu pa nč ne spremeni!