softi

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Evo, priznam ... moja napaka je bla
smile-1.gif
Se zgodi.

Nisem te nameraval bennat ampak dat samo 3600s
evil.gif

In ker sem pošten se ti javno opravičim, da nebote zaj vsi mislili, da sem neki tiran.

Sem ti zdaj umaknil BAN in sekunde, ti pa boš malo bolj na easy s pisanjem in odpiranjem tem.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne se smejat. spoštovanje do..civilov..če ne bom pisal obami...pazi..pri jih je sedaj dan..ringidingi..sms po rdečem telefonu...ok

zdej pa povej, kje sem to velik 'sral', da si me hotel oemjti..in ne mi rečt, da je to na pobuda žirovca..bod iskren..

in ne morem si pomagat, če me v dnevu vrže auf 10 različnih pdoročij..pač ni to za eno temo..niso to ankete..al pa vici.. se pa lahko zadrzim..sam to en bo to.

čakam

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Vrjemi, da je hribovc zadni človek na svetu, ki bi ga upošteval.

Je blo že nekaj časa precej pasivnega opozarjanja na tebe. Povsod po malo. In tak sem se pač odločil, da te malo omejim.

Zaj pa bodi pridn
grin1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
veš, da nisem brezjajčni tip, zato se izkašljaj do konca..komu sem v napoto?

sicer sem pa pisal že sam, naj povedo tisti, ki jih motim..in kje jih motim.

strokovno mi nimajo kaj očitat, za spam pa...bog jim pomagaj..berejo me, obisk delam, denar delam
smile-1.gif

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:

zdej pa povej, kje sem to velik 'sral', da si me hotel oemjti..in ne mi rečt, da je to na pobuda žirovca.

Žirovc te je še meni tožil
grims-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne znam nalimat..ampak sem paše una

not this shit again

me pa neki zanima..zakaj se tipu..k je uporabil ze dva, tri nicke..skoz neki anketira..nič pametnega..ene same zadeve ne..ne da perma bana na GPS loakcijo +/- 10km..pač par sosedov (če sploh so), ne bo moglo na alter..postranska škoda..hebat ga.

ne morem verejt..

bom nehal pisat 'v tri dni', njemu na ljubo. samo še resne prispevke, pa pomoč..sam prej mi rešite problem..moja pomoč prek alterja se smatra kot delo na črno..svetovanje brez pogodbe..k sem odpiral asfaltersko firmo..sem obkljukal vse opcije dejavnosti, kjer ni bilo treba izpita..in davčno, poslovno in svetovanje na sploh..je bilo med njimi..pa gradbeništvo tudi..

a lahko nekje zapišemo..da mi alter daje 1/1000 centa na nasvet..pa mi na koncu leta nakažete na TRR, da prijavim v dohodnino.

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Ne sikiraj se eni govorijo pa nič ne povedo

wink-1.gif

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
sicer sem totalen outsider kar se tele scene tiče, samo smešn, nikol mi ni blo jasno, kaj recimo dosežeš z banom za en dan, lol!? sicer pa softijeve poste spremljam zadnji mesec in ima mojo podporo, čeprav je ne rabi, pač je včasih malo predirekten sploh s kakšnimi jebanji
wink-1.gif
pa vseeno, jst ga čist štekam, je hitre jeze...še hitrejše tipkovnice...včasih nima prav, velikokrat ima, vendar to je že stvar osebnih stališč...kar se mene tiče je zanimiv prispevek k temu sicer precej dolgočasnemu in bogazajajcaprijelfuckingknoweverything polnih tipov...ampak spet stvar osebnih stališč...lpd

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
k smo glih v moji temi, bi prosil za eno pomoč..dve, tri

enmu sem obljubil skatle za selitev...komu..6 jih je v garazi in se mi ne da na podstreho dvigat. prosim javi se, pa link an obljubljanje
enmu sem obljubu xobija, sem ga vmes našel..javi se, pa link na obljubljanje
nbenmu nisem obljubu asfaltiranja..in prosim, da ne fehtate za alter popust

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik 007 pravi:
lol, daleč od tega, admin lahko to z gotovostjo potrdi...lpd

pusti mx..dons še ni vložu nbenga

on dobr ve, da je verjetnost, da si jaz naredima letr enaka verjetnosti, da janša vloži pristne dokumente v boju proti levici