sodniki in stečaji

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.320
7.082
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ne omenjaj mi ločitve, jedine, pa teh zadev. kaj dela CSD..pa to ni normalno. se pripravljam, da grem kr z vsemi imeni, napkami v javnost. mal sem sit, sej mate inšpektorat pa prijavite. k da prijave kaj rešujejo. sploh na področju nesposobnosti, lenuharstva in jebivetrstva.
Sem sel sam pred meseci v javnost (rtv, casopisi, mejli politikom in drugim organom ki se ukvarjajo s problematiko in nam stalno v obraz lazejo). Ni bilo odziva, razen to da je en od omenjenih javnih usluzbencev rekel da ni res kar sem povedal in da mu delam skodo.

Nazadnje urejeno:

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.258
1.403
113
Menda ne misliš da bodo sami proti sebi ukrepali ?

In kje si ti našel kako javno zadevo (ni javnega časopisa, ni tv, itd...) v Sloveniji tudi ne vem
smile-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
javna je alter. bili so čsopisi, nekaj njih, tv, večkrat..but..ustavi se pri policiji, inšpektorjih, tožilcih.

sedeti in biti plačan je lažje kot delati in biti plačan

spenstar

Fizikalc
2. sep 2007
967
119
43
Tele slike zabave sodnikov in stecajnic me spomnijo na pikinik Sovinih "tajnih agentov". Isti so solniki. Sama kurb.....ja!
10.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.792
1.570
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:Sem sel sam pred meseci v javnost (rtv, casopisi, mejli politikom in drugim organom ki se ukvarjajo s problematiko in nam stalno v obraz lazejo). Ni bilo odziva, razen to da je en od omenjenih javnih usluzbencev rekel da ni res kar sem povedal in da mu delam skodo.

Točno enake izkušnje imam sam. Napisal pritožbo direktno resornemu ministru (in cajtengom v vednost
redface-1.gif
). Čez teden, dva sem dobil nazaj lažnjiv mail ene ohoho velike živine (za katero stavim, da se v svoji državni službi še ni v lajfu štempljala zjutraj), "da je šlo v mojem primeru za nesporazum".
O opravičilu, ker se zajebajo iz državljanov, delajo škodo proračunu, in ker so lene riti, ki vse delajo enako kot ta prvi dan, ko so svojo rit priritali v službo, pa niti besede.
cheer.gif

Mislim, kaj sem pa pričakoval, no...
rolleyes-1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a koga preseneča?

a pa ni ta sodniška golazen pred nekaj leti na veliko stavkala češ kako premajhno plačo imajo reveži in preveč dela? In taki prevaranti si upajo še stavkati, to je pa višek predrznosti.