sodniki in stečaji

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.673
3.190
113
v lokalni ostariji
in kaj te je danes zmotlo?

nisem prebral zjutri cajtnga... pa me zanima...

drugače pa, dokler bodo politiki v slo pač zmagovali s deljenjem toliko časa bo to tako kot je...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
mene ne zmoti nič. sam rad odprem debato o pošptenosti, doslednosti...

te zadeve so men jasne že mnogo let. ampak vedno se najde nekdo, mnogi, ki pravijo da to tko ni. in potem se čudim vsem možnim izgovorom, scenarijem..na tak način se učim, spoznavam vedenje

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.208
3.831
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a koga preseneča?

V bistvu ne.

Morali bi jim vzeti trajni mandat in uvesti redno merjenje učinkovitosti. Tako pa si lahko res privoščijo vse, brez kakršnekoli skrbi da bi jim lahko kdo kaj naredil.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
učinkovitost v smislu dolg/premoženje kok je bil potem dejanski izkupiček.

sanjaš, a?
smile-1.gif

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.286
196
63
Še ena malenkost, ki nobenega ne preseneti več, mediji jo bodo pa napihnili do onemoglosti, da se bo raja ukvarjala s tem.
V vmesnem času, ko bo pozornost usmerjena drugam, se bo pa odvilo cel kup pomembnejših stvari, za katere nihče sploh vedel ne bo.

B81

22. jul 2007
37.919
11.118
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a koga preseneča?

In kaj naj človek zdaj naredi? Naj živi pošteno življenje bolj kot ne iz dneva v dan ali naj tu in tam vzame 10 k eur darila, ki mu jih za dobro sodelovanje ponudi posl. partner?
smile-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.673
3.190
113
v lokalni ostariji
zdej šele skužu kaj softija muči

ja sej tko to je, pač tudi sodniki niso "imuni"... pol se pa čudiš če pri ločitvi sodnica vse ženi dodeli... a sodnica pa ženina odvetnica pa naj prjatlce... a ne:)

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne omenjaj mi ločitve, jedine, pa teh zadev. kaj dela CSD..pa to ni normalno. se pripravljam, da grem kr z vsemi imeni, napkami v javnost. mal sem sit, sej mate inšpektorat pa prijavite. k da prijave kaj rešujejo. sploh na področju nesposobnosti, lenuharstva in jebivetrstva.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.673
3.190
113
v lokalni ostariji
ni blo teb mišljeno, je pa to isto kot pri teh stečajih... najebejo tamali/pošteni... ostali pa..

o inšpekcijah pa raje nebi.. ker edino stvar k jo dobr nardijo je seštevek kazni če ti manjka en list s enim podpisom.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
glihkar sem dušu fukn ven. bom se enkrat razpisla an temo teh zadev. včasih se čutim poklicanega, da razsvetlim kere zadeve, pa čeprav me folk ne jemlje resno. sam k si enkrat v gospodarstvu, ločitvah, prišlek..maš marsikatero zgodbo.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.673
3.190
113
v lokalni ostariji
e soft, bom še jst kej dodal brez skrbi:)

sam k smo tok ozkogledni, eni misljo da je sodišče "pravično" "pošteno" pa so vsi neki zlizan...

je pa tko da dokler se ne prilagodiš te vse tepe... te udar... k mislš da je pravica... pa ugotoviš da ni... in da je pravica sam:
- tist k ma keš tist je zakon
- ženske so zmagovalke v ločitvah
- kurva ostane kurva

d