Sodniki in njih plače

excalibur

Pripravnik
24. sep 2007
321
0
16
je ni
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
ksz...

po radiju sem slišal, da želijo sodniki svoje plače zenačiti s plačami poslancev... japajade
stupid-1.gif

Sej jih lahko ni panike...pod pogojem, da se poslancem znižajo plače na sedanjo raven plač sodnikov
grin1.gif

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
a cigani zdej sploh štrajkajo al kaj delajo?
sam bom raj tih glede njih in se strinjam s tistim k je ne napisu: sposoben pravnik ne bo sodnik niti po pomoti. tut sicer se mi zdi, da sodniško srenjo povečini sestavljajo sam najbolj zabite in frigidne kure

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
ksz.
Citat:
V času gospodarske krize in zahtev po zategovanju pasu smo preverili prejemke vodstvenih delavcev v nekaterih »državnih« podjetjih. Med podjetji v večinski ali delni državni lasti, ki so odgovorila na naša vprašanja, ima najvišjo plačo predsednik uprave Telekoma Bojan Dremelj; njegova novembrska bruto plača je znašala 18.542 evrov.
Bojan Dremelj, predsednik uprave Telekoma, je za november prejel plačo v višini 18.542 evrov bruto, v lanskih 11 mesecih pa skupaj več kot 210.000 evrov.

http://www.dnevnik.si/novice/aktualne_zgodbe/1042236396

vsem v javni upravi se mora zvišati plače, vsem direktorjem, članom uprav, poslancem,....

eni pa jemljejo kredite na 30let...
crazy1.gif

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
a ob kramarja so se pozabil spotaknit?
smile-1.gif
sej čez mejo pa bolš da ne grejo gledat, v najboljših letih so top usa menedžerji pobasal par mio letno plus bonusi plus opcije, kar je enim nametal več kot sto mio dolarjev. jack welch iz GE ma sam penzije nekih osem mio dolarjev letno.

ermej

Fizikalc
3. sep 2007
726
29
28
Citat:
Uporabnik Primzi pravi:
Koliko pa imajo place? Ali lahko kod prilepi lestvico?

LP P

Enkrat se mi zdi da je bilo po TV, ko so jih spraševali, če pokažejo plačilno listo, pa so vsi neki sknecali. Pokazal jo je sodnik iz MS, ki je imel plače nekje okoli 7.000€, endar pa je rekel, da je nadpovprečno delal
rolleyes-1.gif

Mandat bi jim morali obvezno skrajšat na 5 let, bi se vsaj malo trudili kaj narest. Saj pravnikov je dost se bojo že najdli nadomestki za tiste, ki bi odleteli.

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Citat:
Samo da mi sodnica na višjem sodišču reče (po dvakrat prodani hiši), "kaj naj pa jaz naredim", se mi pa zdi višek nesramnosti. Dokumente je vse dobila. Tožba traja 10 let. Nategun se je stegnil. Kratko bom pa vlekel jaz?.

A se je stegnil slučajno z eno Fiat Mareo karavan pod tovornjak?

Še nismo tako daleč
wink-1.gif

Bomo pa kmalu
zmaga.gif