Šobe za brisalce

ermej

Fizikalc
3. sep 2007
725
29
28
Potreboval bi dve šobi za brisalce, ki so na pokrovu motorja, črne ali kromirane, kdo ve kje se da to preko spleta naročit? Mi nekak ne uspe najti kaj pametnega
sprasujem se.gif

ermej

Fizikalc
3. sep 2007
725
29
28
Res nihče ne ve kje se to da dobit? Namreč ličar mi jih je pred barvanjem tako "strokovno" odstranil, da jih sploh ni več.
bonk.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
A prav preko spleta bi jih naročil? Jaz bi šel vprašat v kakšen Anet, Euroton,..., morda takšna plastika tudi na uradnem servisu ne bi bila zelo draga.

kacajdr

Pripravnik
2. okt 2007
158
0
16
Kranj
Da zlorabim temo: nekajkrat sem se prav pošteno mučil, ko sem nastavljal smer teh šob za čiščenje vetrobranskega stekla.
V delavnicah imajo za nastavljanje poseben pripomoček, ki izgleda kot šilo.
Torej, kako vi nastavljate smer šob za "zalivanje" vetrobranskega stekla?

ermej

Fizikalc
3. sep 2007
725
29
28
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
A prav preko spleta bi jih naročil? Jaz bi šel vprašat v kakšen Anet, Euroton,..., morda takšna plastika tudi na uradnem servisu ne bi bila zelo draga.

Se mi ne tolk mudi pa sem mislil, da se da to prek spleta kje dobit. BOm šel malo počekirat naokoli.

Lp,

aja bucika je super za šobe štimat
cheer.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik DMX pravi:
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Bucika ali špica od šestila.

x2

Tudi jaz...pa nikoli več. Prej mi je zalivalo steklo na štiri smeri, z buciko sem pa očitno rabil kanale v šobi in sedaj samo še v eno smer, pa še pritiska ni več takega kot je bil. Sedaj bolj lula na šipo...