I
Izbrisan uporabnik #488
Ni vazno kako nas gledajo, smo v svoji drzavi, tebe v bosni tudi noben cudno ne gleda razen dveh sosedov. ww2 je jasna zadeva, morda tebi ni in tvojim, ki bi za alaha klali.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ni vazno kako nas gledajo, smo v svoji drzavi, tebe v bosni tudi noben cudno ne gleda razen dveh sosedov. ww2 je jasna zadeva, morda tebi ni in tvojim, ki bi za alaha klali.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
pri skrajnezih pa je vedno hujse. Bos videl, Slovenec bo tezko sel normalno po ulici in se bo on moral prilagajati rutam.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Ti si trenutno v EU in nekih pretiranih simpatij do novih clanic v "starimi" ni. Se najraje bi vse skupaj poslali z prvim avionom ven (v bistvu delajo na projektu dveh "Evrop". Upam da ti uspelo povezati zadeve.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
OK - nič ni narobe s širjenjem vere. Težava je v tem, da pri islamu razlike med vero in politiko ni - oziroma s širjenjem vere zaænejo širiti tudi šeriatsko pravo - tega pa v Sloveniji nočem; z enako pravico, kot Indonezijsci zavračajo miss sveta.
@easy: ampak res, zakaj verski center(!) potrebuje telovadnico?
telovadnica je zelo nevaden objekt za solo.... redkost.....
btw... kje tocno se je ze razsirilo seriatsko pravo?!
v ZG je tak center ze 30 let pa se nikogar niso obrezali, nikogar obesili.... weird shit!
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Mislim, da ni nobene nevarnosti, da bi imeli v Sloveniji šeriatsko pravo, zgolj nepotrebna panika. Osebno me tudi ni strah pred širjenjem vere - je Justin Bieber precej močnejši od Korana.
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Mislim, da ni nobene nevarnosti, da bi imeli v Sloveniji šeriatsko pravo, zgolj nepotrebna panika. Osebno me tudi ni strah pred širjenjem vere - je Justin Bieber precej močnejši od Korana.
OK - kaj pa zakrite ženske? Če mene motijo, a lahko protestiram in zahtevam, da se odkrijejo, tako kot Indonezijci želijo, da se pokrijejo?
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
OK - nič ni narobe s širjenjem vere. Težava je v tem, da pri islamu razlike med vero in politiko ni - oziroma s širjenjem vere zaænejo širiti tudi šeriatsko pravo - tega pa v Sloveniji nočem; z enako pravico, kot Indonezijsci zavračajo miss sveta.
@easy: ampak res, zakaj verski center(!) potrebuje telovadnico?
telovadnica je zelo nevaden objekt za solo.... redkost.....
btw... kje tocno se je ze razsirilo seriatsko pravo?!
v ZG je tak center ze 30 let pa se nikogar niso obrezali, nikogar obesili.... weird shit!
Se pravi gre za šolo, ne za verski objekt?
Šeriatsko pravo: de iure še nikjer v Evropi, de facto pa že v mnogih mestnih četrteh evropskih velemest
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
OK - kaj pa zakrite ženske? Če mene motijo, a lahko protestiram in zahtevam, da se odkrijejo, tako kot Indonezijci želijo, da se pokrijejo?
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Ne... gre za verouk ,ki obavezen del vsake (meni znane) meni znane vere. Razen ce mislis da bilo smiselno za verouk postaviti drug objekt.
Seriata ni nikjer v Evropi, de iure ali de facto. Tudi v muslimanskih okolisih btwSe nikoli nisem zasledil nobene uradna ali neuradne izjave kogarkoli iz islamske skupnosti da to zeli. V ZG center stoji ze 30 let pa ni seriatske prava de facto ali de iure. Poleg tistega v ZG so v bistvu postavili se enega (IC Rijeka). IC, ne "molilnica".
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
1. kdo ali kaj ti to lahko prepreci?
2. zakaj bi to pocel? zakaj vtikas nos v zadeve ,ki se tebe ne ticejo?
3. so verne zenske dejansko najvecji problem v tvojem zivljenju?
ampak ok... LAHKO protesiras da te vseh 5 pokritih zensk v SLO ogroza..... ali karkoli ze
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Ne... gre za verouk ,ki obavezen del vsake (meni znane) meni znane vere. Razen ce mislis da bilo smiselno za verouk postaviti drug objekt.
Seriata ni nikjer v Evropi, de iure ali de facto. Tudi v muslimanskih okolisih btwSe nikoli nisem zasledil nobene uradna ali neuradne izjave kogarkoli iz islamske skupnosti da to zeli. V ZG center stoji ze 30 let pa ni seriatske prava de facto ali de iure. Poleg tistega v ZG so v bistvu postavili se enega (IC Rijeka). IC, ne "molilnica".
Obvezni del vereuka je telovadba? Vsak dan zvem kaj novega.
De facto pa se šeriatsko pravo (vključno z poligamijo) izvaja po zahodu. Malo si oglej po youtubu.
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
1. kdo ali kaj ti to lahko prepreci?
2. zakaj bi to pocel? zakaj vtikas nos v zadeve ,ki se tebe ne ticejo?
3. so verne zenske dejansko najvecji problem v tvojem zivljenju?
ampak ok... LAHKO protesiras da te vseh 5 pokritih zensk v SLO ogroza..... ali karkoli ze
1. bi se že našel kakšen bukselj tvoje sorte, ki bi se počutil ogroženega
2. zakaj to počno v Indoneziji?
3. ne. Bodo pa postali tisti, ki bodo ostale silili.
BTW: a Mohamedove karikature kogarkoli ogrožajo?
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Kar tišči glavo v pesek.
BTW: nazaj na temo - a so po tvoje protestniki v Indoneziji nestrpneži, ali ne?
Ne se izmikat.Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Kar tišči glavo v pesek.
BTW: nazaj na temo - a so po tvoje protestniki v Indoneziji nestrpneži, ali ne?
Za ta in vse podobne evene mi visi, kakor tudi 99% ostalega planeta. Naceloma bi jih prepovedal, pa ne iz verskih razlogov.