Si dal zmigavc?Evo 4 danes. Zavijam levo in on mora mimo ker mu bo tistih 2 sekundi kaj bi moral zadaj pocakati podrlo svet.
Pocasi bo se kak cm manj in bo bum.
Smerokaz ja. Samo ga tako ni videl ker se je vozil pol m za ritjo.Si dal zmigavc?
Sedaj pa si zamisli da je to v nepreglednem ovinku in ne "ravnici".Nazaj na temo:
![]()
40 tis. ogledov · Št. odzivov: 329 | Vsenajboljse za rojstni dan | Tomaž Urankar
Vsenajboljse za rojstni danwww.facebook.com
cesta 447 Ločica - Trojane (blizu Ločica pri Vranjskem)
lokacija 46°13'26.9"N 14°56'35.3"E
verjetno tik pred zavijanjem, pa brez stop luči 'Smerokaz ja. Samo ga tako ni videl ker se je vozil pol m za ritjo.
Kaj bi sedaj ti rad povedal ?verjetno tik pred zavijanjem, pa brez stop luči '
Sem prvo mislil da je AI.Nekje v Kanadi (portal:frazer valley buzz), Delta Police Department: City of Delta, British Columbia, a suburban community in Metro Vancouver, zahodna obala)
Poglej priponko 105847
Poglej priponko 105848
Mal hrvaške propagande... po Krku te "njihovi" takole prehitavajo po zadnjem kolesu...
Pri tem, da bi prebrano tudi razumeli , vam jaz ne morem pomagat!Kaj bi sedaj ti rad povedal ?
Pas za zavijanje je dolg vsaj 50m in samomorilec me gre prehitevat ko jaz zacnem zavijat na ta pas. Prvi je letel cez vse neprekinjene tale samomorilec skoraj v mene. 3 iz druscine pa lepo zadaj skoraj po predpisih.
Če si v Rimu, se obnašaj kot Rimljan... butl objavil, kot, da je nekaj novega tam... pol jih nima tablic, pa bo nekaj naše izpostavljal... Pa da se ne bo našel kakšen, tega ne počnem, ker vozim vsaj v grobih okvirjih predpisov. Kolikor pa je radarjev nasranih, se jim sploh ne čudim, da skrivajo... Znak z omejitvijo, pa grm spredaj... in ravno tam bo radar...Mal hrvaške propagande... po Krku te "njihovi" takole prehitavajo po zadnjem kolesu...
Posnetek 'krompir' kamere iz križiščaSem prvo mislil da je AI.
En od yt kanalov - (nevem od koga je orginalni video da bi ga sem dal):