So motoristi jedli kakšne nore gobe ? Prehitevanje v nepregledne ovinke čez polno črto.

celje

Pripravnik
27. maj 2022
60
22
8
Da ne bomo samo motoristi krivi. Sina je na avtocesti snela voznica, katera je menjala pas brez smernika. Ker (tako je pozneje baje rekla policiji) ji je nekdo dal prednost/prostor? Sin je pa vozil po tem pasu. Ga ni videla, oziroma, vprasanje kaj je gledala. Tekoca kolona vozil, cca 80 km/h.

• Žalosti me
  • Wow
Reactions: motofrik in Pepe

celje

Pripravnik
27. maj 2022
60
22
8
Na srečo nič hujšega. Oprema je vedno gor, ko gremo na daljse poti. Čelado bo treba zamenjat, usnje pa ima znake borbe.

• Ljubezen
Reactions: sad

motofrik

Guru
24. dec 2009
3.248
720
113
tam ko se terc po tori rola
Da ne bomo samo motoristi krivi. Sina je na avtocesti snela voznica, katera je menjala pas brez smernika. Ker (tako je pozneje baje rekla policiji) ji je nekdo dal prednost/prostor? Sin je pa vozil po tem pasu. Ga ni videla, oziroma, vprasanje kaj je gledala. Tekoca kolona vozil, cca 80 km/h.
''...nekdo dal prostor...'' Ne pije vode, treba se je prepričati ob vsaki spremembi. Ne bom pozabil, kako sem pokasiral prvo kazen po 20 letih... Dohitim en traktor s prikolico, oni vidi, da sem zadaj in mi z roko pokaže ''kar naprej''. Pomolim glavo na levo in prehitim. Čez 200 metrov pa policija s položnico... Pravi, da sem bil prehiter, meni pa nič jasno.... Ja, ravno, ko sem začel s prehitevanjem, smo peljali mimo 60 table... Ni pomagalo, mož postave je bil neusmiljen, kvota mora biti. Sem požrl kazen, kaj pa naj...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.240
7.658
113
pri taščici
Hahaha na isto foro sinplacal kot jaz na prvi furi proti primorski z motorjem.
Pred Planino leteči maha naj upocasnim, ni panike, peljem 50, v centru planine ujamem storovca (traktor z max hitrostjo 25, verjetno pa ie sel manj kot 20) inngrwm lepo mimo.
Malo visje pri šoli pa lizika...