V našemu klubu vsako spomlad pripravimo "Moto delavnico" z katero je pričel policist-motorist.
Vsako leto je prisoten tudi nekdo iz policijske uprave (PU) in vsako leto opozarjam na točke, določene skupine in dneve, ko bi bil potrebna večja prisotnost
ali policistov ali samo vozil ob cesti. Letos sem celo predlagal, da Zgornje Posočje spremenimo v odpad policijskih vozil, ki jih postavimo na primernih točkah.
Nič drugega ne pomaga in to je zelo žalostno.
Če greš na cesto zato, da bi se zdivjal je pametneje in za vse udeležence v prometu varneje, da se odpraviš na Grobnik ali drugo dirkališče.
Ker živim ob glavni cesti v zelo strnjenem naselju ne razumem tudi tistih, ki tam nabijajo gas. Kaj je tega treba - pomanjkanje samozavesti in dolžine v gatah ? Spravi se v svojo garažo in tam brez čelade navijaj gas kolikor te je volja.
Naslednji so nališpani Italjani z spoliranimi vsaj trikrat premočnimi motorji za njihove sposobnosti. To je zgodba zase, ker res ne veš a je izpit kupil ali našel na cesti.
Kakorkoli - mene je kot motorista, ki poleti vsakodnevno vozi vedno bolj strah.
Po eni strani tistih ki sem jih zgoraj opisal in po drugi strani voznikov avtomobilov, ki so zasovražili motoriste zaradi nekaterih zgoraj opisanih.
BDW: V ponedeljek me je prvič zmočilo